Düğün ve nişan törenlerine ev sahipliği yapıyor

Ergene Belediyesi tarafından kısa bir süre önce hizmete açılan Gölet Kafe, çok sayıda düğün ve nişan törenine ev sahipliği yapıyor. Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Düğünlerin aranan m

Ergene 19.08.2021 14:31:00 0
Düğün ve nişan törenlerine ev sahipliği yapıyor

Kısa sürede çok sayıda düğün, nişan ve nikah töreni ile kına gecesi, doğum günü gibi onlarca etkinliğe ev sahipliği yapan Velimeşe Gölet Kafe, geçtiğimiz günlerde mini bir konsere de ev sahipliği yaptı. Konserde ünlü sanatçı Ekin Uzunlar, sevilen şarkılarını seslendirdi.
 

MARMARACIK MAHALLESİ’NE DE YAPILACAK
 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Düğünlerin aranan mekanı haline gelen tesisimizin beğenilmesi ve ilgi görmesi bizi son derece memnun ediyor. Halkımızdan isteğimiz bizim özenle yaptığımız bu mekanları korumaları, kollamaları ve sahip çıkmalarıdır. Velimeşe Mahallesi’ne kazandırılan Gölet Kafe’nin bir benzerini hatta daha büyük ve kapsamlı olanını Marmaracık Mahallesi’ne de yapıyoruz. Ekiplerimiz çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Sadece Ergene’nin ya da Tekirdağ’ın değil tüm Trakya’nın örnek projesi olacak. Trakya bölgesinin her yerinden insanlar Marmaracık Mahallemize kazandıracağımız tesise gelecek. Ergene ilçemize kazandıracağımız ikinci gölet projemizin içinde, kapalı düğün salonu, yazlık düğün salonu, kır düğün salonu, basketbol, voleybol, tenis sahaları, Restoran, kafeterya, spor alanları, yürüyüş yolları, anfi tiyatro, piknik alanları, derneklerimiz için etkinlik alanları ve su şelalesi yapacağız. Burası Ergene'nin cazibe merkezi olacak” ifadelerini kullandı.
 

Haber / Cengizhan KÜPELİOĞLU

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10