Çerkezköy Kaymakamlığına Murat Duru atandı

Resmi Gazete'de bugün yayımlanan atama kararnamesi ile 624 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi. Emekliliğini isteyen Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Tekirdağ Vali Yardımcılığına atanÄ?

Çerkezköy 20.08.2021 09:23:00 0
Çerkezköy Kaymakamlığına Murat Duru atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan veya hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 624 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi.
 

ÇERKEZKÖY’ÜN YENİ KAYMAKAMI DURU OLDU
 

2016 yılından bu yana Çerkezköy Kaymakamlığı görevini yürüten Atilla Selami Abban, Mülki İdari Amirleri Atama Kararnamesi ile Tekirdağ Vali Yardımcılığı görevine atandı. Abban’ın yerine ise Kayseri’nin Develi Kaymakamı Murat Duru atandı.

 

1971 Niğde İli Ulukışla İlçesi doğumlu olan Murat Duru, ilk ve orta eğitimini Niğde’de, lise eğitimini Adana Motor Teknik   Lisesinde tamamladı. Lisans Eğitimini ise Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi’nden 1996’da mezun olarak tamamladı. Daha sonra Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Kentleşme Alanında Yüksek Lisans (master) yaptı. Son olarak Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Adalet Bölümünden 27.05.2019 yılında mezun oldu. 5 Ocak 1999 yılında Adana Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare mesleğine adım attı. Kaymakam adaylığı stajının, 9 ayını İngiltere’de tamamladı. Yine Kaymakam adaylığı süresinde Nevşehir – Derinkuyu, Isparta – Aksu, Sinop – Saraydüzü, Çankırı – Kurşunlu ilçelerinde vekaleten Kaymakamlık görevini yürüttü. 2002 yılında Kura ile Trabzon – Düzköy İlçesi Kaymakamlığına asaleten atandı. Daha sonra Tunceli – Pertek, Malatya – Arapgir, Nevşehir – Derinkuyu, Sakarya – Karasu, Kırklareli-Vize ve son olarak Ankara- Kahramankazan Kaymakamlığı görevinde bulundu. 30.11.2016 tarihli ve 2016/861 sayılı müşterek Kararname ile Kayseri Develi Kaymakamı olarak naklen olarak atanan Duru, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Çerkezköy Kaymakamlığına atandı.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10