Ergene Velimeşespor, Afyon kampında

Tekirdağ'ın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi Ergene Velimeşespor'un yeni sezon hazırlıklarını Afyon kampında sürdürüyor.

Ergene 21.08.2021 14:51:00 0
Ergene Velimeşespor, Afyon kampında

Birinci etap çalışmalarını Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu, Ergene Belediyesi Naim Süleymanoğlu Tesisleri ile Ergene Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştiren ve geçtiğimiz günlerde ikinci etap çalışmaları için Afyon’a hareket eden Ergene Velimeşespor’un 10 günlük Afyon kampı devam ediyor.
 

AFYON KAMPI DEVAM EDİYOR
 

Velimeşespor’un Afyon kampında Ahmet Sabri Fener, Emre Güler, Kaan Atakan, Göksu Alhas, Burak Can Alakuş, Emrah Taysi, Bilal Yıldırım, Oğuzhan Yazıcı, Emirhan Kahraman, Muhammet Mahmut Emir, Furkan Külekçi, Fatih Cerlek, Zeki Korkmaz, Eser Akbaş, Gökay İravul, Ömer Salihoğlu, Burhan Arman, Oğuzhan Akgün, Fatih Dilek, İsmail Düzgün, Yakup Alkan ve Feyzullah Şahin Güneş yer alıyor.
 

SARIYER İLE KARŞILAŞACAK
 

Kamp sonunda yeniden Velimeşe’ye dönecek olan Tekirdağ temsilcisi Ergene Velimeşspor 27 Ağustos  tarihinden itibaren 5 Eylül tarihinde İstanbul deplasmanında oynayacağı sezonun ilk maçına hazırlanacak. İlk hafta deplasmanda Sarıyer ile karşılaşacak olan Ergene Velimeşespor kendi sahasındaki ilk maçında ise 12 Eylül  tarihinde Çorum FK takımını konuk edecek.
 

Haber / Yunus BÜYÜKKABAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10