Çerkezköy 1911'de Aslan dönemi

Çerkezköy 1911 Spor Kulübü Olağan Genel Kurulu, önceki akşam kulüp tesislerinde çoğunluk şartı aranmaksızın yapıldı. Kulübün kayyuma atanmaması için yönetim içinde Murat Yiğit Aslan ba?

Çerkezköy 21.08.2021 14:58:00 0
Çerkezköy 1911

Çerkezköy 1911 Spor Kulübü’nün Olağan Genel Kurulu, önceki akşam kulüp tesislerinde yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede Divan Başkanlığı’na Uğur Erem, katipliğe ise İmdat Özgör seçildi.
 

GELİR- GİDER VE TAHMİNİ BÜTÇE GÖRÜŞÜLDÜ
 

Faaliyet raporu ve denetim kurulu raporunun okunarak oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından kulübün gelir-gider raporu görüşüldü. 2018-2019 sezonunda gelirin 744 bin 35,53 TL, giderin 872 bin 683,53 TL, 2019-2020 sezonunda gelirin 175 bin 594 TL, giderin 623 bin 331,24 TL, 2020-2021 sezonunda gelirin 92 bin 56 TL, giderin ise 92 bin 56 TL olduğu ifade edildi. Gelir-Gider raporunun oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından kulübün yeni sezon tahmini bütçesi görüşüldü. Tahmini bütçe 463 bin 120 TL olarak karara bağlandı.


 

YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ
 

Gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından kulübün kayyuma atanmaması için yönetim arasından Murat Yiğit Aslan başkanlığa seçilirken, yönetimde ise “Tolga Tokoçin, Giray Engin Baysak, Semih Arda, Gökhan Biber, Erdem Ceylan, Metin Özdemir, Cihan Alözkan, Sebahattin Çolakoğlu, Orçun Yaman, Selahattin Turlin, Burçin Sezer, Bünyamin Avcı, Erhan Camcı, Mehmet Sezer yer aldı. Yedek listede ise şu isimler yer aldı: “Muzaffer Kurt, Ahmet Sarı, Serdar Kuruoğlu, Sefer Ekizoğlu, Bedri Beyazsu, Fikri Güven, Ali Çolakoğlu, Tolga Dilsiz, Reşit Tokoçin, Cüneyt Güner, Rıdvan Küçük, Zikri Arıç, Necmettin Çınar, Mehmet Can Güven, Can Gökhan Şirin. Denetim Kurulu Asil Üyeliğine; İmdat Özgör, Cevdet Aykaç, Engin Camcı. Denetim Kurulu Yedek Üyeliğine ise; Mustafa Akgül, Güray Şenol, Mustafa Sezer.
 

“BU KULÜP HEPİMİZİN”
 

Seçimlerin ardından konuşan yeni kulüp başkanı Murat Yiğit Aslan, “Bu kulüp hepimizin. Konuyla ilgili belediye başkanımızla görüşmüştük. Kendisi bize maddi manevi destek olacağını söyledi. Biz de kulübümüz kayyuma devredilmesin diye elimizi taşın altına koyduk. İlçemizin takımını en yüksek yerlere çıkaracağız. Bu konuda Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Başkanımız her zaman yanımızda oldu” ifadelerini kullandı.


 

“DESTEK SÖZÜ ALDIK”
 

Çerkezköy’ün köklü kulüplerinden Çerkezköy 1911 Spor Kulübü için Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile yaptıkları görüşmeler neticesinde ilçenin güzide kulübüne vereceği destekler için istişarelerde bulunduklarını belirten Aslan, “Kayyum atamasına kadar giden kulübümüze maddi ve manevi desteklerini sonuna kadar vereceği sözünü aldık. Kendilerine Çerkezköy 1911 Spor Kulübü taraftarı ve Çerkezköy halkı adına şükranlarımı sunuyorum. İş yoğunluğu sebebi ile göreve devam edemeyen ve tekrar aday olmayan geçmiş dönem Kulüp başkanımız sayın Tolga Tokoçin ve yönetimine de yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkürlerimi sunarım” dedi.
 

OLAĞANÜSÜ GENEL KURUL YAPILACAK
 

Aslan, “İlerleyen günlerde belirleyeceğimiz bir tarihte, basın mensupları eşliğinde yapacağımız olağanüstü kongrede yeni yönetimimizi açıklayıp, Çerkezköy’ümüze yakışır takım kadrosu ile antrenmanlarımıza başlayacağız” dedi.

 

“LİSANS SORUNLARI ÇÖZÜLDÜ”
 

Kulübün eski başkanı Tolga Tokoçin de Çerkezköy için ellerini taşın altına koyduklarını ve iki dönem boyunca kulübü yönettiklerini ifade ederek “Çerkezköy için herkes elini taşın altına koydu. Biz de iki dönem boyunca yaptık. Bu kulübe emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra inşallah 3.ligde yolumuza devam edeceğiz. Kulübün tüm futbolcularının lisans sorunları çözülmüştür. Bizler işlerimizin yoğunluğu nedeniyle görevimizi devrettik. Murat arkadaşımızın çok iyi bir şekilde yöneteceğine inanıyorum. Sağ olun, var olun” dedi.


 

HERKES SAHİP ÇIKMALI
 

Kulüp yönetiminden Gökhan Biber de kulübe herkesin sahip çıkması gerektiğini belirterek “Her şeyden önce Tolga başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Fakat 200 binlik Çerkezköy’de futbola gönül veren bir avuç insanız. Tabi sizin de dediğiniz gibi bir var oluş mücadelesi bu bizim. Murat başkanımız bu işe gönül koyacağını ve kulübü en iyi şekilde Çerkezköy’de temsil edeceklerini söyledi. Her şey Çerkezköy için. İnşallah güzel bir takım kurup, 3.ligde devam ederiz” dedi.
 

Haber / Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10