Gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi

Muharrem İnce tarafından kurulan Memleket Partisi'nin Kapaklı İlçe Başkanı Fatoş İşbilir, gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıda konuşan İlçe Başkanı İşbilir, Kapaklı'

Kapaklı 21.08.2021 15:38:00 0
Gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi

Memleket Partisi’nin hem yerel hem de genel siyasetin çarpık işleyişinden dolayı bir ihtiyaç olarak kurularak siyasi arenada yerini aldığını ve ülkede yaşanan olumsuzluklara çözüm odaklı eleştirilerle yaklaştığını ifade eden İşbilir, ülkede yaşanan olumsuzlukların yanı sıra yerelde de bazı sorunlar yaşandığını dile getirdi.
 

“KAPAKLI’DA SORUNLAR DEVASA BOYUTTA”
 

Genç bir ilçe olan Kapaklı’da bu sorunların devasa boyutlarda olduğunu kaydeden İşbilir, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yatırımları maalesef beklenilen düzeyde Kapaklı’ya kazandırılamadı. İkinci hizmet dönemi içerisinde olmasına rağmen Büyükşehir Belediyesi Kapaklı’ya kayda değer bir hizmet sunamadı” dedi. Kapaklı’da alt yapı sorunlarıyla cebelleşen insanların yarınların bugünden daha iyi olacağına inanmadığını, vaat edilen hizmetleri suya atılan ıslak imza olarak değerlendirdiğini kaydeden İşbilir, “Kapaklı’nın sorunu sadece alt yapı değil. İnsanımızın yüzünü yıkarken dahi tereddüt ettiği şebeke suyu vahametin en üst perdesidir” dedi.
 

“OLDUKÇA DÜŞÜNDÜRÜCÜ”
 

Pek çok insanın ekonomik nedenlerle kullanmak zorunda kaldığı şebeke suyunun başlı başına hastalık kaynağı olduğunu dile getiren Memleket Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Fatoş İşbilir, "Her ne kadar analiz raporlarının uygunluğundan bahsedilse de bu hiç de inandırıcı değil. Renkli akan bir su, değil içmek için temizlikte dahi kullanılamaz. Bütün bunlara rağmen her şeyin yolunda gittiği algısının oluşturulması ve sorunların çözümü hususunda adım atılmaması oldukça düşündürücü” dedi. Kapaklı’nın kısır siyasi çekişmelere kurban edildiğini savunan İşbilir, “Bir türlü getirilemeyen devlet yatırımları ve Büyükşehir Belediyesi’nin cek-caklı vaatleriyle zaman boşa tüketiliyor. Oysa ki nüfus oranı baz alınarak yatırım programı hazırlanmış olsaydı insanımız kafasını dinlendirebileceği modern parklara, yürüyüş yollarına ve her türlü hizmeti alabilecek kurumlara kavuşmuş olacaktı. Bu ve benzeri sorunlar çözülemediği için “Kapaklı henüz köy görünümlü ilçe olmaktan kurtulamadı” dedi.

“45 PROJESİ OLDUĞUNU AÇIKLAMIŞTI”
 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’i de eleştiren Memleket Partisi İlçe Başkanı Fatoş İşbilir, “Başkan Çetin seçim sürecinde Kapaklı’yı yeni bir çehreye kavuşturacağını söylemişti. Hatta 45 projesi olduğunu açıklamıştı. Projeleri arasında üniversite, modern seracılık, fuar merkezi, çevre yolu, Yıldızkent Kavşağı, Kent Meydan Projesi, engelsiz yaşam merkezi, mahalle hizmet merkezleri ve kent müzesinin bulunduğunu kendisine hatırlatırım” diye konuştu. Memleket Partisi olarak umutlarını yitirmediklerini söyleyen İşbilir, “Her şeyin çok daha güzel olacağı zamanları hep birlikte göreceğiz. Gerek ülke genelinde yaşanan sıkıntı ve sorunların gerekse yerelde katmerleşen problemlerin bir bir çözüleceğine inancımız tamdır” dedi. İşbilir, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Vatanını en çok seven en çok çalışandır’ esasıyla çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.
 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10