İYİ Parti sahaya indi

İYİ Parti Tekirdağ İl Teşkilatı, partililerle birlikte sahaya inerek 5 ilçede vatandaşları dinledi. Sahada vatandaşları dinleyerek onların şikayetlerini tek tek not aldıklarını belirten İl Başkanı S

Tekirdağ 23.08.2021 14:56:00 0
İYİ Parti sahaya indi

Yaptıkları ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, “Genel Merkezimizin yaptığı çalışma programına göre; gidilmedik ilçe ve mahalle, çalınmadık kapı, sıkılmadık el, derdi dinlenilmeyen vatandaş bırakılmayacak. Böylece İYİ Parti, tüm kesimleri dinleyip çözüm yolunu da bularak seçime hazırlanacak” dedi. Bu kapsamda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ülke genelinde çalışmalarını sürdürürken, kendilerinin de Milletvekili Enez Kaplan’la hazırladıkları çalışma programı kapsamında sahaya indiklerini söyleyen Alkaya, “4 Ağustos’ta başladığımız çalışmalarımız 1 Eylül’de sona erecek. Bu çalışma ile ilgili 5 ayrı çalışma gurubu oluşturduk. Bu gruplarla aynı anda 5 ilçede çalışma yapabiliyoruz” dedi.
 

“İYİ PARTİ İKTİDARININ İŞARET FİŞEĞİDİR”
 

Çalışmalar kapsamında vatandaşları dinleyerek onların şikayetlerini dinlediklerini, çalışmalar tamamlandığında yerel şikayetleri belediyelere, genel şikayetleri de milletvekili Enez Kaplan aracılığıyla meclise taşıyacaklarını ifade eden Alkaya, “Enflasyon, hayat pahalılığı, hak ve hukuksuzluklar altında ezilen, yanlış ekonomik politika, yanlış eğitim sistemi, yanlış dış politika, yanlış mülteci politikalarıyla mağdur olanlar, bu kötü gidişten kurtulmak için umut ve çare arayanlar, İYİ Partiye doğru adeta koşmaktadır. Bu ilgi ve sevgi İYİ Parti iktidarının işaret fişeğidir. İYİ Parti iktidarının ayak seslerini duyuyoruz. Bu nedenle parti olarak bu çalışmalarla iktidara iyi hazırlanıp bir an önce eksiklerimizi tamamlıyoruz” dedi.
 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10