Yangınlar güçlükle kontrol altına alındı

Tekirdağ'da iki ayrı alanda çıkan yangınlar itfaiye ekipleri tarafından güçlükle kontrol altına alındı. Jandarma ekipleri yangınların çıkış nedenini araştırıyor.

Tekirdağ 23.08.2021 15:00:00 0
Yangınlar güçlükle kontrol altına alındı

İlk yangın Süleymanpaşa’ya bağlı Topağaç Mahallesi’nde deniz yamacındaki ağaçlık alanda meydana geldi. Deniz kıyısındaki otluk alanda başlayan yangını görenlerin ihbarıyla bölgeye sevk edilen 5 itfaiye ekibi, makilik alandan ağaçlara da sıçrayan yangını söndürmek için büyük uğraş verirken, Süleymanpaşa Belediyesi de su tankerleri ile yangın söndürme çalışmalarına destek verdi. Söndürme çalışmalarını Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel de takip etti. Yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.
 

5 DÖNÜMLÜK ALAN ZARAR GÖRDÜ
 

İkinci yangın ise Baykallar mevkiindeki makilik alanda meydana geldi. Alevleri görenler itfaiye ekiplerine haber verirken, yangın, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından büyümeden kontrol altına alındı. Söndürme çalışmaları sırasında polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı. Her iki yangında yaklaşık 5 dönümlük alanın zarar gördüğü ifade edildi.
 

Haber / Sevay SÖNMEZ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10