30 bin maske gönderildi

Ergene Belediyesi, Makedonya'daki kardeş şehri olan Radoviş Belediyesi'ne 30 bin adet yüz maskesi gönderdi. Maskeler, Radoviş Belediye Başkanı Gerasim Konzulov ve Radoviş Belediye Meclis Üyesi Enis Ömer tara

Ergene 23.08.2021 15:16:00 0
30 bin maske gönderildi

Radoviş Belediye Başkanı Gerasim Konzulov, yaptığı açıklamada “Türkiye’de ki kardeş şehrimiz olan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Ergene Belediyesi Meclis üyelerine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Ergene Belediyesi'nden gelen 30 bin adet yüz maskesi başta Radoviş Belediyemiz olmakla birlikte Kuzey Makedonya da birçok yere dağıtacağız. Göstermiş oldukları dostluk çerçevesi içerisinde ve yapmış oldukları bu yardımlardan dolayı Ergene Belediye Başkanlığı'na teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
 

“GÖNÜL KÖPRÜSÜ DAYANIŞMASINI SÜRDÜRÜYORUZ”
 

Makedonya’daki kardeş şehir Radoviş Belediyesi ile gönül köprüsü dayanışmasını sürdürdüklerini belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel de “Ergene Belediye Meclisimiz tarafından alınan kararla 30 Bin adet yüz maskesi Covid19’la mücadelede destek olması için kardeş şehrimiz Radoviş’e teslim edildi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 

Haber / Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10