Türkiye Şampiyonası'nda Tekirdağ'ı temsil edecekler

Tekirdağ'da 27 Temmuz-7 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Tekirdağ Satranç Küçükler İl Birinciliği yarışmalarında Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları da elde ettikl

Çerkezköy 24.08.2021 14:11:00 0
Türkiye Şampiyonası

Tekirdağ Satranç Küçükler İl Birinciliği yarışmaları 27 Temmuz-7 Ağustos tarihleri arasında yapıldı. Yarışlara Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları da katıldı. 8 Yaş Genel Kategorisi’nde Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Arda Kumral birinci, Mustafa Ege Azimli ikinci, Poyraz Becerik ise üçüncü olurken, 9 Yaş Genel Kategorisi’nde Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Utku Esiroğlu birinci, Batuhan Yağız Kebir ikinci olurken; 9 Yaş Kızlar Kategorisi’nde de sporcumuz Zeynep Sinay Öztürk birinci oldu.
 

ÇEŞİTLİ DERECELER ELDE ETTİLER
 

Yarışlarda 11 Yaş Genel Kategorisi’nde Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Yiğit Emre İldiz ikinci ve Bartu Arı üçüncü olurken; 12 Yaş Genel Kategorisi’nde de yine Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Ege Yiğit Çelik birinci ve Yağız Efe Deniz ikinci oldu.
 

TEKİRDAĞ’I TEMSİL EDECEKLER
 

Tekirdağ’da yapılan Tekirdağ Satranç Küçükler İl Birinciliği yarışmalarında rakiplerine büyük üstünlük kuran Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları 27 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında Konya’da düzenlenecek olan Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası’nda Tekirdağ’ı temsil etmeye hak kazandı. Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Ege Yiğit Çelik de 14-15 Ağustos tarihlerinde Yalova’da düzenlenen ELO Turnuvası’nda Açık Kategoride 6 tam puanla şampiyon oldu.
 

“GÜVENİM VE İNANCIM TAM”
 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da Tekirdağ’da düzenlenen turnuvada Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularının elde ettiği dereceler ve takım halinde şampiyon olması nedeni ile büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek “İnşallah Konya’da yapılacak Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası’nda da Çerkezköy’ü ve Tekirdağ’ı başarı ile temsil edecekler” dedi. Sporculara başarılar dileyen Akay, Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Satranç Takımı’na güveninin ve inancının tam olduğunu belirtti.
 

Haber / Yunus BÜYÜKKABAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10