Yeni bağlantı yolları açılıyor

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri fabrikalar bölgelerindeki yollarda düzenleme ve yeni yol açma çalışmalarına başladı.

Ergene 24.08.2021 14:16:00 0
Yeni bağlantı yolları açılıyor

Motor yerleri mevkii olarak anılan ve Marmaracık Mahallesi ile Ulaş Mahallesi sınırları arasında kalan bölgede bulunan fabrikalar mevkiinde mevcut yolların tesviyesini yapan, yeni yollar açan ve yeni yollar açmak için ihtiyaç duyulan bölgelere dolgular yapan Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını sürdürürken, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel de Ergene Belediyesi Meclis Üyesi Salih Tıknas ile birlikte çalışmaları inceledi.
 

ALTERNATİF YOLLAR OLUŞACAK
 

Çalışmalarla ilgili Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden bilgiler alan Başkan Yüksel, “Ergene’de yol konusunu sorun olmaktan çıkaracağımıza dair vatandaşımıza söz vermiştik. Bu sözümüzü yerine getirebilmek için ekiplerimiz neredeyse gece gündüz çalışıyor. Bir yandan mevcut yolların bakım ve onarımını yaparken diğer yandan ulaşım konusunda aksamalara meydan vermemek için yeni yollar açıyoruz. Yeni yol açma ve mevcut yolların düzenlenmesi noktasında başlatılan çalışmaların tamamlanması ile ulaşım konusunda sıkıntı yaşanan bölgeler için alternatif yollar oluşacak” dedi.
 

Haber / Sevde Gül MALİT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10