Alperen Ocakları'ndan Emniyet Müdürü Akın'a ziyaret

Geçtiğimiz aylarda Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ferhat Akın'ı makamında ziyaret eden Çerkezköy Alperen Ocakları Yönetimi, Akın'ın Çerkezköy'de

Çerkezköy 24.08.2021 17:15:00 0
Alperen Ocakları

Çerkezköy Alperen Ocakları Başkanı Mehmet Coşkun, Yönetim Kurulu Üyesi Gürkan Avcı ile birlikte dün İlçe Emniyet Müdürü Ferhat Akın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 

“HUZUR İÇİNDE YAŞIYORUZ”
 

İlçe Emniyet Müdürü Akın’ın göreve gelmesinin ardından 100 emniyet mensubunun daha göreve başlamış olmasının Çerkezköy’deki asayiş olayları açısından son derece memnuniyet verici bir durum olduğunu belirten Coşkun, “Şehrimizin asayişi varsa şehrimizde ticaret vardır, huzur vardır, güven vardır, istihdam vardır. Dolayısıyla biz geceleri rahat uyurken sizler karda, kışta, yağmurda görev başındasınız. Sizler sokaklarda görevinizi ifa ederken Çerkezköy halkı ve bizler huzur içinde yaşıyoruz. Bunun için şahsınız nezdinde tüm emniyet mensuplarına teşekkür ediyor ve görevlerinde üstün başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Emniyet Müdürü Akın da, Coşkun ve Avcı’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.  
 

Haber / Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10