Marmara Adası turları sona erdi

Süleymanpaşa Belediyesi, Marmara Denizi'nin en büyük adası olan Marmara Adası'nın Saraylar Mahallesi'nde bulunan Kadınlar Plajı'na günübirlik turlar düzenledi. 200 kişi ile sınırlana

Süleymanpaşa 24.08.2021 18:07:00 0
Marmara Adası turları sona erdi

Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen günübirlik Marmara Adası Turu kapsamında, sabah erken saatlerde feribotla yola çıkan kadınlar, canlı müzik eşliğinde eğlenerek deniz yolculuğu yaptı. Yol boyunca yiyecek ve içecek ikramları da Süleymanpaşa Belediyesi ekiplerince karşılandı.
 

BİN SÜLEYMANPAŞALI KADIN YARARLANDI
 

Turlarla ilgili bilgilendirmede bulunan yetkililer, “200 kişi ile sınırlanan ve dördü 15-60 yaş arası, biri 60 yaş üzeri kadınlara özel olmak üzere, toplamda beş ada turu gerçekleştirilirken, Süleymanpaşalı kadınlar Marmara Adası Saraylar Mahallesi’nde bulunan Kadınlar Plajı’nda deniz ve güneşin keyfini çıkardılar. Kadınlara öğle yemeği olarak Tekirdağ Köftesi ve limonata ikramı yapılan turlarda ayrıca hanımlara hediyelik eşya alışverişi yapabilmeleri için serbest zaman da tanındı” dedi.
 

 SALGIN TEDBİRLERİ UYGULANDI
 

Beş turdan bin kadının yararlandığını, bu yıl ikinci kez düzenlenen günübirlik Marmara Adası Turu etkinliğinin çok yoğun talep gördüğünü ve gelecek yaz mevsiminde kapsamın genişletilerek etkinliğin sürdürüleceğini belirten yetkililer, “Etkinliklerin başından sonuna kadar koronavirüs salgın tedbirleri uygulandı. Sefer başına yolcu sayıları tedbirler kapsamında 200 kişiyle sınırlı tutuldu” dedi.
 

Haber / Gülay Yiğit SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10