Tekirdağ'dan afet bölgesine 3 TIR yardım malzemesi gönderildi

Batı Karadeniz'de meydana gelen sel felaketinde olumsuz etkilenen vatandaşlara yardım ve selin yaralarının sarılması amacıyla Tekirdağ'da düzenlenen yardım kampanyası kapsamında toplanan yardım malze

Tekirdağ 25.08.2021 10:23:00 0
Tekirdağ

Batı Karadeniz’de afetleri sonrasında genel hayatı olumsuz etkileyen şartların iyileştirilmesine katkı sağlanması amacıyla, Tekirdağ’da yardım kampanyası başlatılırken, toplanan bin 279 gıda paketi, 109 koli hijyen paketi, bin 184 Adet su muhtelif gıda ve İhtiyaç malzemeleri ile yüklenen 3 TIR, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ve Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ın katılımlarıyla dualar eşliğinde Kastamonu’ya uğurlandı.
 

ACİL YARDIM MALZEMELERİ GÖNDERİLİYOR
 

Uğurlamada konuşan TBMM Başkanı Sayın Prof. Dr. Mustafa Şentop; ülkemizde büyük bir afetin yaşandığını belirterek “Sayın Cumhurbaşkanımız öncülüğünde başlatılan yardım kampanyası sonrası Tekirdağ'daki sivil toplum kuruluşlarının yardımı devam ediyor. Acil yardım malzemesi şimdi gönderiliyor. Tekirdağ Valiliği ve AFAD'ın organize ettiği, içinde acil yardım malzemesi olan yardım TIR'ları inşallah oradaki vatandaşlarımıza ulaşacak. Tabii sadece bundan ibaret değil. Daha da yardımlar bölgeye gidecek. İnşallah kazasız belasız yardım TIR'ları yerlerine ulaşacaktır. Başta Valimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 

Haber / Sevdegül MALİT

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10