AK Partili başkanlardan Ankara çıkartması

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, İl Başkan Yardımcısı Niyazi Kayhan ve ilçe başkanları ile birlikte Ankara'da çeşitli temaslarda bulundu. Heyet, Ankara'da bazı bakanlıkları ziy

Tekirdağ 25.08.2021 13:11:00 0
AK Partili başkanlardan Ankara çıkartması

Aralarında Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş ve Kapaklı İlçe Başkanı Recep Biyik’in de yer aldığı AK Partili heyet, Ankara’da ilk olarak Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu ziyaret etti. Bakanlığın Tekirdağ’daki yatırımlarının görüşüldüğü ziyarette Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş da Çerkezköy’ün Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın görev alanındaki hususlarla ilgili ihtiyaç, sorun ve taleplerini iletti.

 

 

İHTİYAÇ, SORUN VE TALEPLERİ İLETTİLER

 

AK Parti heyeti, Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir'i de ziyaret ederek, Tekirdağ’daki hastanelerde personel ve teknik ihtiyaçlara ilişkin talepleri iletti. Heyet, Türkiye Tarımsal Süt Üreticileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Keskin’in ardından, Tarım ve Orman Bakanlığı TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal’ı ziyaret ederken, ziyarette Tekirdağ ve ilçelerinin Genel Müdürlüğün görev alanındaki hususlarla ilgili ihtiyaç, sorun ve talepleri iletildi.

 

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ PROJESİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Tarım ve Orman Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürü Zekeriya Erdurmuş ve Turizm ve Kültür Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan’ı da ziyaret eden heyet, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ile de bir araya geldi. AK Parti heyeti, Bakan Yanık ile yaptıkları toplantıda bakanlığın Tekirdağ’daki yatırımlarını görüşürken, Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş da Çerkezköy’ün ihtiyaçlarını ve taleplerini iletti. Toplantıya katılan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel de Süleymanpaşa’ya kazandırmak üzere çalışmalarını yürüttükleri Süleymanpaşa Belediyesi Engelsiz Yaşam ve Emekli Aktivite Merkezi projesi hakkında Bakan Derya Yanık’a bilgi verdi. AK Parti heyeti, Ankara temasları kapsamında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'i de ziyaret etti.

 

ALT GEÇİT TALEBİNDE BULUNDU

 

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan ve beraberindeki heyet bugün de Ankara’daki temaslarını sürdürdü. Heyet, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Enver İskurt’u ziyaret ederken, AK Partili Süleymanpaşa Belediye Başkanı ve Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata’nın da yer aldığı ziyarette Süleymanpaşa’daki ve diğer ilçelerdeki yatırımlar değerlendirildi. Ziyarette Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata da Marmaraereğlisi-Yeniçiftlik- Sultanköy istikametinde yer alan yola alt  geçit yapılması talebinde bulundu.

 

Haber / Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10