Çetin: Kapaklı'yı spor kenti yapacağız

Kapaklı Belediyesi tarafından bu yıl 2'incisi düzenlenecek olan Kazak Gölü Festivali kapsamında belediye meydanında başlayıp Kazak Gölü'nde bitecek olan 30 Ağustos Zafer Koşusu ve Bisiklet YarıÅ?

Kapaklı 25.08.2021 16:54:00 0
Çetin: Kapaklı

Bu yıl 2’incisi yapılacak olan Kazak Gölü Festivali kültürel etkinliklerin yanı sıra spor faaliyetlerine de sahne olacak.

 

KAZAK GÖLÜ’NDE SONA ERECEK

 

Festivalde düzenlenecek 30 Ağustos Zafer Koşusu ve Bisiklet Yarışı ile heyecanlı saatler yaşanacağını kaydeden yetkililer, “Festivalde ilk olarak 28 Ağustos tarihinde Bisiklet Yarışı yapılacak. Kapaklı Belediyesi Hizmet Binası önünden saat 10:30’da start alacak yarış, Pınar Bulvarı ve Mithatpaşa Caddesi’nden geçildikten sonra Kazak Gölü’nde sona erecek. Bisiklet yarışının ardından ise 30 Ağustos’ta ise Zafer Koşusu gerçekleştirilecek. Zafer Koşusu da bisiklet yarışması gibi aynı istikametlerde yapılacak. Kapaklı Belediyesi Hizmet Binası önünden saat 17:00’da start alacak yarış, Pınar Bulvarı ve Mithatpaşa Caddesi’nden geçildikten sonra Kazak Gölü’nde sona erecek” dedi.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de, Kazak Gölü festivali ile hem kültürel, hem sanatsal hem de spor faaliyetleri gerçekleştireceklerini kaydederek, “Kentimizi spor, sanat, kültür ve sosyal bir şehir yapma yolundaki faaliyetlerimize Kazak Gölü festivali devam ediyoruz. Kapaklımızı bir spor kenti yapabilmek adına bu tür sportif etkinliklerimizi de festivalimiz kapsamında organize ediyoruz. Hem bisiklet yarışına hem de Zafer koşumuza katılacak olan sporcularımıza şimdiden başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10