Hız düşürücü set yapılıyor

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin işlek cadde ve yollarında trafik kazası riskini azaltmak ve yayaların can güvenliğini sağlamak amacıyla ihtiyaç duyulan yerlere hız düşÃ?

Ergene 26.08.2021 16:53:00 0
Hız düşürücü set yapılıyor

Önceki gün Yeşiltepe Mahallesi Oğuzhan Caddesi ve Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde hız düşürücü set çalışması yapan Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, hız düşürücü setlerin üzerine yaya çizgilerini çizip boyayarak trafikte önceliğin yayada olduğu uyarısında bulundu.

 

DİĞER CADDE VE SOKAKLARDA DA ÇALIŞMA YAPILACAK

 

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Ergene’de tespit edilen cadde ve sokaklarda hız düşürücü set oluşturma çalışmalarının önümüzdeki günlerde de devam edeceğini belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel de “Sevgi Kenti Ergene’mizde trafikte öncelik her zaman yayanındır. İlçemizde yaya ve araç trafiğini düzene koymak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Araçların hızlarını düşürmek, yayaların karşı kaldırıma daha rahat ve güvenli bir şekilde geçmelerini sağlamak amacıyla Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından hız düşürücü set oluşturma çalışmaları belirlenen diğer cadde ve sokaklarda da yapılacak” dedi.

 

Haber / Yunus BÜYÜKKABAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10