BİK Şube Müdürü Bircan, ilk ziyaretini Vali Yıldırım'a yaptı

Yaklaşık 2 yıl Basın İlan Kurumu Tekirdağ Şube Müdürlüğü görevini yürüten ve geçtiğimiz haftalarda emekliye ayrılan Sabri Karakaya'nın yerine atanan Mehmet Akif Bircan göreve başladı

Tekirdağ 26.08.2021 18:41:00 0
BİK Şube Müdürü Bircan, ilk ziyaretini Vali Yıldırım

Sabri Karakaya’nın emekli olmasının ardından 24 Ağustos tarihli Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Kararı ile Tekirdağ Şube Müdürlüğü’ne Mehmet Akif Bircan atandı.

 

YENİ GÖREVİNE BAŞLADI

 

İletişim Bilimleri Fakültesi mezun olan, 2011 yılına kadar basın sektöründe faaliyet gösteren çeşitli özel kuruluşlarda çalışan Bircan, Basın İlan Kurumu’ndaki çalışma hayatına, Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) sonucuyla, Denizli Şube Müdürlüğü’nde 2011 yılında memur olarak başladı. 2014 yılından itibaren Konya Şube Müdürlüğü’nde memur olarak çalışan ve önceki gün Tekirdağ Şube Müdürlüğü’ne atanan evli ve 2 çocuk babası Bircan, yeni görevine başladı.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Basın İlan Kurumu Tekirdağ Şube Müdürlüğü görevine başlayan Mehmet Akif Bircan, ilk ziyaretini Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’a yaptı. Vali Aziz Yıldırım, Basın İlan Kurumu Müdürü Bircan’a yeni görevinde başarılar dilerken Bircan da Vali Yıldırım’a ‘Basının Gözünde Geçmişten Günümüze Ayasofya’ adlı kitabı hediye etti.

 

Haber / Sevde Gül MALİT

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10