Özel Sınav Öğretim Kursu'ndan esnaf çocuklarına yüzde 15 indirim

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Çerkezköy Özel Sınav Öğretim Kursu arasında indirim anlaşması imzalandı. Anlaşma kapsamında Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın Çerkezk?

Çerkezköy 26.08.2021 18:53:00 0
Özel Sınav Öğretim Kursu

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Çerkezköy Özel Sınav Öğretim Kursu arasında indirim anlaşması imzalandı.

 

BOZDAĞ VE UYAR TARAFINDAN İMZALANDI

 

Dün saat 13.00’da Çerkezköy Esnaf Odası’nda düzenlenen imza törenine Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ali Bozdağ ve yönetim kurulu üyeleri ile Çerkezköy Özel Sınav Öğretim Kursu Kurucusu Barış Uyar, Kurs Müdürü Çağla Kurt ve Kurs Temsilcisi Tolga Oktay katıldı. İndirim anlaşması Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ile Çerkezköy Özel Sınav Öğretim Kursu Kurucusu Barış Uyar tarafından imzalandı.

 

“İLK HEDEFİMİZ ÖĞRENCİLERİ HAYALLERİNE ULAŞTIRMAK”

 

Çerkezköy ve Kapaklı’da 5 binin üzerinde esnafın olduğunu belirten Ali Bozdağ, eğitimle ilgili yapılan bu anlaşmanın hayırlı olmasını temenni etti. Kurs Müdürü Çağla Kurt, Sınav Özel Öğretim Kursu olarak ilk amaçlarının öğrencileri hayallerine ulaştırmak olduğunu belirterek “Bu hayallere ulaşmak için öğrencilerimizin azmi ve süreklilik gösteren çalışmasının yanında bizler de Çerkezköy Sınav Özel Kursu olarak güçlü bir akademik kadro, güçlü ve güncel yayınlar ve en önemlisi öğrenci takibi ile öğrencilerimize destek oluyoruz” dedi. Sınav Özel Öğretim Kursu’nun başarılarından da bahseden Kurs Müdürü Çağla Kurt, “Bu yıl 3 bin 688 başarı sıralaması ile dereceye giren öğrencimiz, 90 binden 26 bine yükselten öğrencimiz, 18 bin, 20 bin, 23 bin, 27 bin gibi başarı sıralaması olan öğrencilerimiz var. İstiyoruz ki sınava hazırlanan tüm öğrencilerimiz hedeflerine ulaşsın, başarıları ile kendileri, aileleri ve bizler gurur duyalım. Bunun yanında ayrıca ara sınıf öğrencilerimize de okula destek ve sınavlara hazırlıkta yardımcı olup okul ders başarılarını artırarak sınavlara hazırlayalım. Bu sebeple öğrencilerimize eğitim anlamında destek olurken Esnaf ve Sanatkarlar Odası velilerimize de yüzde 15 indirim yaparak destek olalım ve öğrencilerimizi hedeflerine ulaştıralım” dedi.

 

 

“VELİ-ÖĞRENCİ-KURS İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE İLERLİYORUZ”

 

Kursta 20 öğretmenin görev yaptığını, sınıfların pandemi şartlarına uygun dizayn edildiğini, sınıfların 15 kapasite ile sınırlı tutulduğunu ifade eden Kurt, “Çerkezköy ve Kapaklı daha çok sanayi kenti olduğu için velilerimiz ‘ben okuyamadım, çocuğum okuyup hedeflerine ulaşsın’ diyorlar. Bizler Özel Sınav Öğretim Kursu olarak veli-öğrenci-kurs işbirliği içerisinde ilerliyoruz” dedi.

 

“EĞİTİM BİZLERİ KURTARACAK OLAN ŞEY”

 

Kurs Temsilcisi Tolga Oktay da “Eğitim bizleri kurtaracak olan şeydir. Özellikle işçilerin yoğun olduğu Çerkezköy’de veliler çocuklarının okuyarak iyi yerlere gelmelerini istiyorlar. Biz de öğrencilerimizin eğitimine katkı sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu. Kurs Kurucusu Barış Uyar da “Velilerimiz çocuklarını bizlere emanet ediyor. Bizler de bu emanete en iyi şekilde sahip çıkmaya çalışıyoruz. Ülkemizin pek çok kesiminde olduğu gibi esnaflarımız da pandemi nedeniyle zor bir süreçten geçiyor. Bu süreçte onlara katkı sağlamak istedik” dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10