Kapaklı'da dereler temizleniyor

İl genelinde dere temizliği çalışmalarını sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Akarsu Yapıları Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından KapaklÄ

Kapaklı 27.08.2021 17:04:00 0
Kapaklı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada “Çevre ve insan sağlığını tehdit eden olumsuzlukları ortadan kaldırmak ve görüntü kirliliğine son vermek amacıyla yürütülen dere temizliği çalışmalarında ortaya çıkan atıklar mevzuata uygun bir şekilde bertaraf edildi” denildi.

 

DEVAM EDECEK

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da çevreyi temiz tutmak, halk sağlığını korumak ve kent estetiğini sağlamak amacıyla dere temizliği çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Dereleri her türlü kirlilikten arındırarak halk sağlığına yönelik tehditleri ortadan kaldırmak ve derelerin bulunduğu alanlara güzel bir görünüm kazandırmanın, Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kuruluşu Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (TESKİ) hizmet politikaları arasında yer aldığını belirten Albayrak, “Bilindiği gibi 2014 yılından bu yana dere ıslahı alanında büyük ve önemli projeler gerçekleştirdik. Yapmış olduğumuz çalışmalarla derelerimizin her zaman temiz kalmasını sağlıyoruz” dedi. Albayrak, bu kapsamda yürüttükleri çalışmaların belirli bir program dahilinde devam edeceğini belirtti.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10