3. Kültür ve Sanat Festivali yarın başlıyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen ve 3 gün sürecek olan Kültür ve Sanat Festivali, bugün saat 16.00'da Çerkezköy Kentpark'ta düzenlenecek olan Streetball Turnu

Çerkezköy 27.08.2021 17:43:00 0
3. Kültür ve Sanat Festivali yarın başlıyor

7 kategoride düzenlenecek olan Streetball Turnuvası’na 52 takım kayıt yaptırdı. 3 gün sürecek olan Streetball Turnuvası’nda kategorilerinde dereceye girenlere ödülleri 30 Ağustos Zafer Bayramı akşamı saat 23.00’da verilecek.

 

BİSİKLET VE UÇURTMA ŞENLİĞİ DÜZENLENECEK

 

Streetball Turnuvası ile start alacak olan festivalin ikinci gününde ise saat 15.30’da Kentpark’ta Bisiklet Şenliği düzenlenecek. Saat 15.30’da Kentpark’ta toplanacak olan bisiklet tutkunları saat 16.00’da Kuşbahçe Mevkii’ne doğru pedal çevirmeye başlayacaklar. Bisiklet tutkunlarının Kuşbahçe Mevkii’ne ulaşmasının ardından saat 16.30’da da Uçurtma Şenliği düzenlenecek. Uçurtma Şenliği’nde belediye tarafından vatandaşlara ücretsiz uçurtma dağıtılırken çeşitli ikramlarda da bulunulacak. Uçurtma Şenliği’ne katılmak isteyen vatandaşlar için saat 15.00’da Veliköy Mahallesi eski Belediye Binası önünden, saat 15.15’te Kızılpınar Atatürk Mahallesi eski Belediye Binası önünden ve saat 15.00’da Çerkezköy Belediyesi Amfi Tiyatro önünden ücretsiz araçların kaldırılacağı belirtildi.

 

SEVİLEN ESERLERİNİ ÇERKEZKÖYLÜLER İÇİN SESLENDİRECEK

 

Festivalin ikinci gününde saat 21.00’da da Kentpark’ta düzenlenecek konserde sanatçı Ceylan Ertem sahne alacak.

 

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLANACAK

 

30 Ağustos Zafer Bayramı da Çerkezköy’de çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Atatürk Caddesi’ndeki altyapı çalışmaları nedeni ile bu yıl Hükümet Konağı önünde yapılacak olan kutlamalar saat 09.30’da Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayacak. Saat 09.45’te Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’ın Kaymakamlık makamında tebrikleri kabul etmesinin ardından saat 10.00’da Hükümet Konağı önünde tören düzenlenecek.

 

GEÇİT TÖRENİ YAPILACAK

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayacak olan kutlama programı, 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı’nda görevli bir subay tarafından günün anlam ve önemine ilişkin konuşmanın yapılması ile devam edecek. Günün anlam ve önemine ilişkin şiirlerin okunması, halk oyunları gösterilerinin sunulmasının ardından 3. Tugay Komutanlığı’nda görev yapan birlikler tarafından geçit töreni yapılacak.

 

HALUK LEVENT SAHNEYE ÇIKACAK

 

Çerkezköy Belediyesi 3. Kültür ve Sanat Festivali kapsamında 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda saat 21.00’da Kentpark’ta düzenlenecek olan konserde sevilen sanatçı Haluk Levent sahne alarak sevilen şarkılarını Çerkezköylüler için seslendirecek. Haluk Levent konserinin ardından Streetball Turnuvası’nda dereceye giren sporculara ödülleri verilecek.

 

ÇERKEZKÖYLÜLERİ FESTİVALE DAVET ETTİ

 

Pandemi tedbirlerini kapsamında açık havada gerçekleştirecekleri Çerkezköy Belediyesi 3. Kültür ve Sanat Festivali’nde ve 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında tüm Çerkezköylüleri ve bölge halkını görmekten mutluluk duyacaklarını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, tüm Çerkezköylüleri ve bölge halkını festivale davet etti.

 

Haber / Sevde Gül MALİT


0282 726 91 91
0282 747 65 10