Mezar yerini alıp, mezar taşını yazdırıp intihar etti

Önceki gece Kalyoncu Sokak'ta yaşanan intihar vakası hem aileyi hem de duyanları şok etti. Kalyoncu Sokak'taki bir apartmanın girişindeki dairede eşi Arzu Kuş ile birlikte yaşayan Deniz Kuş'un intiharı Ku

Çerkezköy 29.08.2021 21:11:00 0
Mezar yerini alıp, mezar taşını yazdırıp intihar etti

Bahçeli Camii’nde mezar yerini alıp mezar taşını koydurup üzerine “Yeryüzünde adalet yoktur. Kulların ettikleri kötülükleri inananların rabbimden hakkımı istiyorum. Deniz Kuş. Doğum tarihi 02.04.1976. Ölüm Tarihi: 2021” ibaresini yazdırıp mezar taşını streçle kaplatan Deniz Kuş, kendisi gibi engelli olan eşinin Türkiye Sakatlar Derneği’nin İstanbul’da bir organizasyonunda olduğu gece en son saat 20.00’da eşiyle konuşmasının ardından iddiaya göre evinin banyosunda kendini asarak intihar etti.

 

BIRAKTIĞI NOT DİKKAT ÇEKTİ

 

Eşine ulaşamayınca arkadaşlarıyla İstanbul dönüşü eve giren talihsiz kadın ise eşinin banyoda cansız bedeniyle karşılaşırken, çamaşır makinesinin üzerinde bulunan cüzdanı ve paralarının yanındaki “kendi iyiliğiniz için bir yere dokunmayın” notu ise dikkat çekti. Nöbetçi Çerkezköy Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı ilk incelemenin ardından Deniz Kuş’un cenazesi sabaha karşı 04.00 sıralarında Çerkezköy Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, ardından da otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

 

SONSUZLUĞA UĞURLANDI

 

Deniz Kuş, Pazar günü ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından satın aldığı mezarının bulunduğu Bahçeli Mezarlığı’nda dualar ve gözyaşlarıyla sonsuzluğa uğurlandı. Deniz Kuş’u son yolculuğunda Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar ile ailesi, yakınları ve sevenleri yalnız bırakmadı. Askerliği esnasında vücudunda başlayan kemik erimesiyle engelli hale gelen genci intihara sürükleyen olayların ardındaki sır perdesinin aralanabilmesi için çok yönlü soruşturma sürüyor.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10