Çerkezköy Belediye Meclisi çarşamba günü toplanacak

Ağustos ayında tatil Çerkezköy Belediye Meclisi, Eylül ayı toplantısını 1 Eylül Çarşamba günü saat 15.00'da Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi'nde yapacak. Toplantıda 8 gündem m

Çerkezköy 30.08.2021 12:42:00 0
Çerkezköy Belediye Meclisi çarşamba günü toplanacak

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay başkanlığında yapılacak olan toplantıda açılış ve yoklamanın ardından gündem maddeleri görüşülecek.

 

ÇERKEZKÖY HALK AKADEMİSİ ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ GÖRÜŞÜLECEK

 

1-Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün Çerkezköy Halk Akademisi Çalışma Yönetmeliği hakkındaki yazısının görüşülerek karara bağlanmasının ardından Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün belediye hissesi hakkındaki yazısı görüşülecek.

 

5 ASİL VE 5 YEDEN ÜYE BELİRLENECEK

 

Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün kullanım izni hakkındaki yazsının görüşülmesinin ardından Çerkezköy Belediye Meclisi, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün Dolu Kadroda Derece Değişikliği yapılması hakkındaki yazısını görüşerek karara bağlanacak. Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün protokol hakkındaki yazısının görüşülerek karara bağlanmasının ardından Yalıboyu Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı'nın Çerkezköy Belediyesi’ni temsilen Yalıboyu Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti’nde görev almak üzere 5 asil ve 5 yedek üyenin bildirilmesi hakkındaki yazı görüşülecek.

 

FAHRİ HEMŞEHRİLİK BERATI VERİLECEK

 

Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün parka isim verilmesi talebi hakkındaki yazsının görüşülmesinin ardından 5 yıldır Çerkezköy’de görev yapan, görev süresi boyunca özellikle eğitime yaptığı katkılarla Çerkezköy’ün gelişmesinde katkısı olan Kaymakam Atilla Selami Abban’a Fahri hemşehrilik beratı verilmesi konusu görüşülecek.

 

Haber / Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10