Anıta konulan çelenkleri polis kaldırttı

Çerkezköy'de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığı ve Memleket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığı tarafından Atatürk Anıt?

Çerkezköy 30.08.2021 17:30:00 0
Anıta konulan çelenkleri polis kaldırttı

Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Çerkezköy’deki törenler Atatürk Caddesi’ndeki altyapı çalışmaları dolayısıyla Kaymakamlık Binası ve Polisevi arasındaki Hükümet Caddesi’nde yapıldı.

 

POLİS MÜDAHALE ETTİ

 

Kaymakamlık önündeki Kaymakamlık, Tugay Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin Atatürk Anıtı’na sunulmasının ardından Kaymakam Atilla Selami Abban protokol üyelerinin tebriklerini kabul ederken, bu esnada CHP İlçe Başkanı Ayfer Dönmez partililerle birlikte anıta çelenk koyup fotoğraf çektirdikten sonra çelenk, polis tarafından kaldırılırken, Memleket Partisi İlçe Başkanı Ali Çalışkan’ın da benzer şekilde Atatürk Anıtı’na koyduğu çelenk polisin müdahalesi ile kaldırıldı.

 

 

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN PAYLAŞTILAR

 

Çelenkler partililer tarafından alandan bu şekilde götürülürken, her iki parti de anıta koydukları çelenkle fotoğraf çektirip sosyal medya hesaplarından bu şekilde paylaştılar.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10