Kapaklı'da festival coşkusu devam ediyor

Kapaklı Belediyesi tarafından bu yıl 2'ncisi düzenlenen Kazak Gölü Festivali devam ediyor. Festivalin ikinci gününde düzenlenen konserlerde Güliz Ayla ve Mustafa Ceceli sahne aldı.

Kapaklı 30.08.2021 16:07:00 0
Kapaklı

Kapaklı Belediyesi 2. Kazak Gölü Festivali kapsamında saat 19.00’da Kazak Gölü’nde sahne alan sevilen sanatçı Güliz Ayla, sevilen şarkılarının Kapaklılılar ve bölge halkı için seslendirdi. Sesiyle ve sahne performansıyla beğeni toplayan Güliz Ayla, dinleyiciler tarafından uzun süre alkışlandı. Konser sonrasında sanatçı Güliz Ayla’ya teşekkür ederek çiçek takdim eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, kendisini bir kez daha Kapaklı’da ağırlamak istediklerini dile getirdi.

 

MUSTAFA CECELİ SAHNE ALDI

 

Güliz Ayla konserinin ardından alan sevilen sanatçı Mustafa Ceceli, Kapaklılılara unutulmaz bir gece yaşattı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Ceceli, performansıyla beğeni topladı. Mustafa Ceceli’nin şarkılarına hep bir ağızdan eşlik eden dinleyiciler, festival coşkusunu doyasıya yaşadı. Konserin sonunda Mustafa Ceceli’ye teşekkür eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, kendisine çiçek takdim etti.

 

Haber / Yunus BÜYÜKKABAN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10