Streetball Turnuvası'nda dereceye girenler ödüllendirildi

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl 3'üncüsü gerçekleştirilen Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen Streetball Turnuvası'nda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Çerkezköy 1.09.2021 11:49:00 0
Streetball Turnuvası

Cumartesi günü başlayan turnuvaya Küçük Kadınlar, Küçük Erkekler, Yıldız Erkekler, Genç Erkekler ve Büyük Erkekler olmak üzere 5 kategoride gerçekleştirilen Streetball Turnuvası’na toplam 52 takım katıldı. Çerkezköy Belediyesi Streetball Turnuvası’nda Küçük Kadınlar kategorisinde Potanın Arıları 1’inci, Wıxınlar 2’nci olurken, Küçük Erkekler kategorisinde Çorlu Gençlerbirliği B Takımı 1’inci, Çorlu Gençlerbirliği A Takımı 2’nci oldu.

 

DERECEYE GİREN TAKIMLAR BELİRLENDİ

 

Yıldız Erkekler kategorisinde 1’inci Kara Ambar Kamyoncular Derneği, 2’nci ise Haddini Bilbao olurken; Genç Erkekler kategorisinde  Naturel 41 1’inci, Özel Seri 2’nci, Büyük Erkekler kategorisinde ise Best Güvenlik 1’inci, Karadelik ise 2’nci oldu. 3 gün süren turnuvada dereceye giren takımlara ödülleri Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, Belediye Meclis Üyesi Gökay Keleşoğlu ve Basketbol İl Temsilcisi Mehmet Özaltındiş tarafından verildi.

 

 

 

HAKEMLERE DE PLAKET VERİLDİ

 

Turnuvada görev alan hakemler Şaban Akgün, Can Yanar, Ali Salih İnci, Gürhan Soysal ve Hakan Çiftçi’ye de Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı tarafından teşekkür plaketi verildi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10