Türkiye Boks Şampiyonası'nda Çerkezköy'ü temsil edecek

Çerkezköylü sporcu Minel Akpınar, 03-09 Eylül tarihleri arasında Elazığ Fırat Üniversitesi Çok Amaçlı Spor Salonunda yapılacak olan Ahmet Uygur Genç Erkekler ve Genç Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şa

Çerkezköy 2.09.2021 17:03:00 0
Türkiye Boks Şampiyonası

Çerkezköy’de faaliyet gösteren ve geçtiğimiz aylarda iki ayrı branşta iki sporcusunu milli takıma gönderen Oğuz Güzel Spor Kulübü’nün sporcularından Minel Akpınar, Türkiye Boks Federasyonu'nun 2021 yılı faaliyet programında yer alan ve 03-09 Eylül 2021 tarihleri arasında Elazığ Fırat Üniversitesi Çok Amaçlı Spor Salonu’nda yapılacak olan Ahmet Uygur Genç Erkekler ve Genç Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'na63 kg Üst Genç Bayan kategorisinde katılacak.

 

“TAKDİRE ŞAYAN BİR SPORCUMUZ”

 

Minel Akpınar’ın birçok spor dalıyla uğraştığını, hatta birden fazla alanda ulusal ve uluslararası başarı gösterdiğini ifade eden Antrenör Oğuz Güzel, bunun ülkemizde ender rastlanan bir durum olduğunu söyledi. Kendisini Kick Boks, Muay Thai, Taekwondo, Boks, Wushu dallarında çalıştırdıklarını dile getiren Oğuz Güzel, “Gerek kendisindeki gelişme arzusu, gerek ailesinin kendisine olan sonsuz desteği, biz antrenörlerin işini de zevkli hale getiriyor. Minel kızımız, yağmur çamur, kar kış demeden antrenmanlarını gerçekleştiren, takdire şayan bir sporcumuz” dedi.

 

“BAŞARIYLA DÖNECEĞİNE İNANCIM SONSUZ”

 

Minel Akpınar’ın Elazığ'da düzenlenecek olan Türkiye Boks Şampiyonası’na iddialı bir şekilde hazırlandığını kaydeden Oğuz Güzel, “Minel kızımızın, buradan da başarıyla döneceğine inancımız sonsuzdur” dedi. Her çocuğun yeteneğine, fiziksel gelişimine uygun spor dalının olduğunu kaydeden Güzel, “Kulübümüz, hem antrenman yaptırmaya, hem de kuşak terfi sınavı yaptırmaya yetkili ve tescillidir. Bu hususta, velilerin çok dikkatli olması gerekir. Hiçbir veli, çocuğunu, belgesiz, bilgisiz ve tescilsiz kulüplere teslim etmemelidir” diye konuştu. 

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10