Kurslara başvurular başladı

Kapaklı Belediyesi tarafından ücretsiz düzenlenen kültür, sanat ve mesleki gitar, bağlama, Almanca, seramik ve çocuklara yönelik İngilizce kursları da eklendi. Başvurular 16 Eylül'e kadar Kapaklı Atatürk

Kapaklı 2.09.2021 17:08:00 0
Kurslara başvurular başladı

Kapaklı Belediyesi’nden kurslarla ilgili yapılan açıklamada kurslara başvuruların başladığı belirtilerek, “Kapaklı Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde 5 yeni kurs daha düzenlenecek. 9 yaş ve üzeri vatandaşların katılabileceği gitar kursu ile bağlama kursunun başvuruları Atatürk Kültür Merkezi ve Kapaklı İletişim Merkezi’nden 16 Eylül’e kadar yüz yüze yapılacak” denildi.

 

SERAMİK KURSU AÇILACAK

 

Atatürk Mahallesi Ergene Caddesi’nde bulunan Emek Sepeti Üretim Atölyesi’nde düzenlenecek seramik kursuna ise 16 yaş ve üzeri vatandaşların katılabileceğini belirten belediye yetkilileri, “Başvurular Atatürk Kültür Merkezi, Kapaklı İletişim Merkezi ve Emek Sepeti Atölyesi’nde yapılacak” dedi.

 

ÇOCUKLAR İÇİN İNGİLİZCE KURSU

 

Yetkililer “15 yaş ve üzeri vatandaşların katılabileceği Almanca kursu ile 8-15 yaş arası çocuklara özel İngilizce kursunun da başvuruları başladı. Başvurular 16 Eylül’e kadar Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi ve Kapaklı İletişim Merkezi’nden gerçekleştirilecek” bilgisini verdi.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10