Sathi kaplama çalışmaları tamamlandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Hayrabolu'ya bağlı Subaşı, Cambazdere, Yörükler, Fahrioğlu ve Kemaller mahallelerinin bağlantı yollarında başlatılan sathi kaplama çalışmaları

Hayrabolu 3.09.2021 14:42:00 0
Sathi kaplama çalışmaları tamamlandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada “Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışma kapsamında bahse konu mahallelerde toplamda 72 bin metrekare sathi kaplama çalışması gerçekleştirildi. 6 metre genişliğe ve 12 metre uzunluğa sahip yol, ekiplerin titiz çalışmaları sonucunda trafiğe uygun hale getirildi” denildi.

 

“BÜYÜK MESAFE KAT ETTİK”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da 2021 yılının ilk 8 ayında yol yapım çalışmalarında büyük mesafe kat ettiklerini ifade etti. İl genelinde kapsamlı bir yol yapım hamlesi başlattıklarını ve bu doğrultuda 11 ilçede de önemli yolların yapımını tamamladıklarını ifade eden Albayrak, “Büyükşehir Belediyesi olarak halkımızın rahat ve güvenli ulaşım yapabilmeleri amacıyla bu çalışmalarımıza önümüzdeki süreçte de devam edeceğiz” dedi.

 

Haber / Yunus BÜYÜKKABAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10