Geleneksel Yayla Şenlikleri'nin bu yıl 17'ncisi düzenlendi

Süleymanpaşa Belediyesi ve Tekirdağ Karadeniz İlleri Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği işbirliği ile bu yıl 17'ncisi düzenlenen Geleneksel Yayla Şenlikleri başladı. Geleneksel Yayla Şenlikler

Süleymanpaşa 5.09.2021 14:16:00 0
Geleneksel Yayla Şenlikleri

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel de Tekirdağ Karadeniz İlleri Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Muharrem Akyüz ile birlikte şenlik alanını ziyaret etti. Yayla şenliklerinde sergilenen yöresel ürünlerin ve yemeklerin bulunduğu stantları tek tek dolaşan Yüksel, esnafa bol kazançlar diledi.

 

“KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİK”

 

Başkan Yüksel, geçtiğimiz yıl koronavirüs salgını tedbirleri nedeniyle yapılamayan Geleneksel Yayla Şenlikleri’nin bu yıl tüm tedbirler alınarak yapılmasını önemsediklerini belirterek  “Bu yıl 17’ncisi düzenlediğimiz Geleneksel Yayla Şenliklerinin ilk gününde şenlik alanını ziyaret ederek, Karadenizli hemşehrilerimizle bir araya geldik. Vatandaşlarımızla sohbet ederek Karadeniz’in eşsiz yöresel lezzetlerinin tadına baktığımız etkinlikte, Karadeniz ezgileri eşliğinde keyifli dakikalar geçirdik” dedi.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10