Emniyet Müdürü Akın'dan teşekkür plaketi

Kısa bir süre önce kurulumunu tamamlayarak faaliyete başlayan Çerkezköy Emniyet ve Asayiş Hizmetlerini Destekleme Derneği tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Gazi Polis Merkez Amirliğiâ€?

Çerkezköy 5.09.2021 17:47:00 0
Emniyet Müdürü Akın

Çerkezköy Emniyet ve Asayiş Hizmetlerini Destekleme Derneği, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Gazi Polis Merkez Amirliği’nde dış çevre peyzaj ve güvenlik sistemlerinin modernize edilmesi çalışması yaptı.

 

PLAKET TAKDİM ETTİ

 

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Ferhat Akın, önceki gün Polisevi’nde düzenlenen törende emniyete yapmış oldukları katkılardan dolayı dernek başkanı Gürkan Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Ercan Özdemir, Yüksel Karip, Özgür Bozdağ ve Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar’a teşekkür plaketi verdi. İlçe Emniyet Müdürü Akın, ayrıca hizmetlerin yerine getirilmesi esnasında yardımlarını esirgemeyen kurum ve işletmelere de teşekkür etti.

 

 

 

“ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK”

 

Devamlılığın esas olduğu zor şartlarda görev yapan polislik mesleğini yapan bu camiaya hizmet etmenin gururunu yaşadıklarını belirten Dernek Başkanı Gürkan Yılmaz da faaliyetlerinin ve çalışmalarının devam edeceğini ifade etti.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10