Erbay Caddesi'ne sıcak asfalt seriliyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Kapaklı Erbay Caddesi'nde silindirle sıkıştırılmış beton yol uygulamasının ardından sıcak asfalt serim çalışmalarına başlandı. Tekirdağ Bü

Kapaklı 7.09.2021 18:26:00 0
Erbay Caddesi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “TESKİ ekipleri tarafından hummalı bir çalışma sonucunda altyapısı yenilenen Erbay Caddesi'nde, TREDAŞ ekiplerinin altyapı hatlarının kurulumunun tamamlanması ile geçtiğimiz günlerde beton yol uygulaması gerçekleştirilen caddede, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığınca sıcak asfalt serim çalışması gerçekleştirilecek. Yaklaşık olarak 1 hafta sürmesi beklenen çalışmalar kapsamında bahse konu Erbay Caddesi'nde toplamda 2 bin 300 ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirilecek. 2 kilometre uzunluğa, 9 metre de genişliğe sahip olan yol, ekiplerin çalışması sonucunda modern kullanışlı bir hale getirilecek” denildi.

 

 

ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da çalışmaları inceleyerek Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil'den bilgi aldı. İl genelinde altyapı ve üstyapı çalışmalarına büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Albayrak, “Bu kapsamda altyapı çalışmaları tamamlanan Erbay Caddesi'nde önce silindirle sıkıştırılmış beton yol uygulaması gerçekleştirdik. Şimdi de sıcak asfalt serim çalışmalarına başladık. Ekiplerimiz mesai mefhumu gözetmeksizin, sahada çalışmalarını sürdürüyor. Mümkün olan en kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayarak yolu trafiğe açacağız” dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10