Şampiyonlardan Başkan Yüksel'e ziyaret

Ağustos ayında Ankara'da düzenlenen Muaythai Türkiye Boks Şampiyonası'nda kendi kategorilerinde şampiyon olan Ergeneli sporcular Nisa Nur El ve Ela Güvenç Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel'i maka

Ergene 10.09.2021 17:57:00 0
Şampiyonlardan Başkan Yüksel

Velimeşe Mahallesi’nde ikamet eden Nisa Nur El ve Ela Güvenç Ağustos ayında Ankara’da düzenlenen Muaythai Türkiye Boks Şampiyonası’nda kendi kategorilerinde derece alarak Türkiye Şampiyonu oldu.

 

“ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

 

Ankara’da Ergene’yi başarıyla temsil eden ve şampiyonluk kazanan sporcuları tebrik eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, bundan sonraki turnuvalarda Ergene Belediyesi’nin sporculara maddi ve manevi desteklerinin devam edeceğini belirterek “Spora ve sporcuya her zaman destek veren bir ilçe olduk, bundan sonra da Ankara’da gururumuz olan iki kızımıza da maddi manevi olarak destek olacağız. Sporcu kızlarımız şimdi daha da çok çalışacak ve uluslararası şampiyonalara katılıp bizlere şampiyonluk madalyaları ile gelecek. Kızlarımızın bu başarısı için Ergene Belediyesi olarak elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

Haber / Yunus BÜYÜKKABAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10