Kültür ve Sanat Akademisi kursları 8 branşta yapılacak 

Çerkezköy Belediyesi'nin 2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılı içerisinde düzenleyeceği Kültür ve Sanat Akademisi kurslarının kayıtları 14-24 Eylül tarihleri arasında Çerkezköy Belediyesi Ä

Çerkezköy 13.09.2021 17:42:00 0
Kültür ve Sanat Akademisi kursları 8 branşta yapılacak 

Dekoratif Sanatlar, İşitsel Sanatlar ve Görsel Sanatlar dalları altında düzenlenecek kurslarda toplam 8 branşta, 14 ayrı kursta eğitim verileceğini kaydeden Başkan Vahap Akay, “ Bu yıl Dekoratif Sanatlar Dalı’nda düzenleyeceğimiz Dekoratif Ahşap Süsleme ve Makine Nakış Kursumuza sadece yetişkin vatandaşlarımız müracaat edebilecekler. Görsel Sanatlar Dalı’nda düzenleyeceğimiz Yağlı Boya Kursu ve Karakalem Kurslarımıza ise hem 7-18 yaş aralığındaki çocuklarımız için, hem de 18 yaşından büyük yetişkinler için iki ayrı grup halinde düzenleyeceğiz” dedi.


SON BAŞVURU TARİHİ 24 EYLÜL


Akay, ”İşitsel Sanatlar Dalı’nda düzenlenecek olan Piyano, Gitar, Bağlama ve Ukulele kurslarının da hem 7-18 yaş aralığı çocuklar ve gençler, hem de 18 yaşından büyük yetişkinler için iki ayrı gruplar halinde düzenlenecek. Kurslarımız pandemi tedbirleri gözetilerek düzenlenecektir. Dekoratif Sanatlar, İşitsel Sanatlar ve Görsel Sanatlar kurslarımızın kayıtları 14-24 Eylül tarihleri arasında Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi Başvuru Masalarına yapılabilecek. Kurslarımıza katılmak isteyen vatandaşlarımız nüfus cüzdanı fotokopileri ve varsa geçmiş dönem Kültür Sanat Kurslarımızdan aldıkları sertifika fotokopileri ile birlikte müracaat ederek, kayıtlarını yaptırabilirler. 18 yaşından küçükler ise velileri ile birlikte müracaat ederek kayıtlarını yaptırabilirler” dedi. Dekoratif Sanatlar, İşitsel Sanatlar ve Görsel Sanatlar dalları altında düzenlenecek kurslarda toplam 8 branşta, 14 ayrı kursta eğitim verileceğini belirten Akay, “ Konusunda uzman eğitmenlerimiz tarafından pandemi tedbirleri gözetilerek Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde ve Mahalle Evlerimizde (Sadece Makine Nakış Kursları) verilecek kurslarımıza zamanı olan tüm hemşerilerimizi davet ediyorum” dedi.


Haber/Gülay YİĞİT SEZEN 
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10