Kursları başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sanat Akademisi'nin Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürlüğü Meslek Edindirme Kursları (TEMEK) iş birliği ile düzenlediği kursla

Çorlu 13.09.2021 18:43:00 0
Kursları başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde Pazartesi günü saat 16.00’da gerçekleştirilen programa Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürü Hüseyin Yaşar, Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ümit Zengin, eğitmenler, kursiyerler ve aileleri katıldı.

 

260 KURSİYERE HİZMET VERDİK

 

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başlayan programda Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sanat Akademisi’nin tanıtım videosu izlendi. Sertifika programında konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “ Bugün 2021 yılı Mart ayında başladığımız kursların bir kısmının sertifikalarını sizlere takdim etmek, bu yıl içerisinde yapılan eğitimlerin sonucu olan sertifikalarınızı size ulaştırmak için aradayız. Aslında 2020-2021 yılı bizim uzun zamandan sonra umutla beklediğimiz bu güzel mekanı kültür ve sanat etkinlikleri ile bir araya getirmek, sizlerle buluşturmak, çok daha fazla kursları açarak çocuklarımızı, gençlerimizi, hemşehrilerimizi kültür ve sanat etkinlikleri ile bir araya getirmek hevesiyle uzun bir hayal döneminden sonra böylesine güzel bir kültür merkezini Çerkezköylüler ile buluşturmuştuk. 2020 yılı başı itibariyle hayata geçirdiğimiz, işlevsel hale gelen bu güzel mekanı tamamladıktan sonra kültür sanatla buluşturmak, bunu Çerkezköylü hemşehrilerimiz, Çerkezköylü çocuklar ile bir araya getirmekti hevesimiz. Bir nebze de olsa kursağımızda kalmıştı. Neden? 2020-2021 yılında ve halen devam etmekte olan, ancak artık sona erdiğini görmekten mutluluk duyduğumuz bir Covid döneminde maalesef bu kapalı alanlar işlevinden uzak hale gelmişti. 2021 yılı da yine bu çerçevede geçen bir yıl olmasına rağmen biz başlangıç yılı itibariyle gitar, bağlama, resim, sanat, piyona, Türk Sanat Müziği, çocuk korosu ve basit iğne teknikleri gibi branşlarda açtığımız kurslarla yaklaşık 260 kursiyerimize hizmet verdik” diye konuştu.

 

 

SERTİFİKALARI VERİLDİ

 

Akay “ Bugün 65 kursiyerimiz sertifika almaya hak kazandı. Biz bu hevesle, bu niyetle 2021-2022 dönemine gidiyoruz. Öncelikle bu kurslara katılan herkese ben yürekten teşekkür ediyorum. Bu güzelliğin daha da büyüyerek Çerkezköy’de kültür ve sanat etkinliklerin daha da büyüyerek önümüze çıkacağı günleri özlemle beklediğimi ifade etmek istiyorum. Bu güzel salonlar inşallah kültür sanat etkinlikleri ile dolup taşacak. Bu sayılar binler ile ifade edilen noktalara gelecek. Biz elimizden geldiğince Çerkezköy’deki kültür ve sanatı daha fazla ‘neler yapabiliriz’ düşüncesiyle katlayarak, artırarak inşallah bu salonları dolduracağız” dedi. Akay’ın konuşmasının ardından kursiyerlere sertifikaları verildi.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10