Kırklarelispor'da kötü gidişat sürüyor

TFF 2.Lig ekiplerinden Kırklarelispor ikinci hafta deplasmanda Ankara Demirspor'a konuk oldu. Rakibi karşısında istediği futbolu ortaya koyamayan Kırklarelispor karşılaşmadan da 1-0 mağlup ayrılarak ikinci maçÄ?

14.09.2021 17:33:00 0
Kırklarelispor

TCDD Ankara Demirspor Stadı’nda gerçekleştirilen müsabakada hakem Fatih Tokail görev yaptı. Ahmet Şimşek ve Kürşathan Akın yardımcı hakemlikleri yaparken Tayfun Sarı dördüncü hakem olarak sahadaydı.

 

ANKARA’DA OYNANDI

 

Kırklarelispor karşılaşmaya Mehmet, Davut, Canberk, Muhammet, Ferhat, Serhat, Emre, Şevki, Mahmut, Harun, Berat Ali 11’i ile çıkarken, ev sahibi ekip Ankara Demirspor ise karşılaşmaya

Umut Pusat, Mahmut Bilir, Oğuz Çalışkan, Abdulkadir Özdemir, Ümit Yiğit Aslan, Serdar Eylik, Alim Harlak, Ahmet Sivri, Taner Koç, Kamil İçer, Aykut Civelek kadrosu ile çıktı.

 

PUANLA TANIŞAMADI

 

Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Kırklarelispor bir türlü istediği futbolu ortaya koyamadı. Rakip kalede pozisyonlar bulan Kırklarelispor Berat ve Harun ile yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Karşılaşmanın ilk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanırken, ikinci devre ev sahibi ekip Mücahit Can Akçay’ın ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Gelen golle birlikte moral bulan ev sahibi ekip kalan dakikalarda kontrollü bir oyun ortaya koyarken, Kırklarelispor ise geliştirdiği ataklarda beraberlik golünü bulamadı. Karşılaşmanın son dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklar sonuçsuz kalınca karşılaşmada Ankara Demirspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Kırklarelispor bu sonuçla ligde 0 puanla 18’inci sırada yer aldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10