7 can verdik, bir ders almadık

Velimeşe Hemzemin geçitte işçi servisinin karıştığı üzücü tren kazasında feci şekilde 7 kişi can vermiş, 6 kişi de yaralanmıştı. Kazanın üzerinden kısa süre geçmesine rağmen dÃ

Çerkezköy 15.09.2021 11:10:00 0
7 can verdik, bir ders almadık

Hemzemin geçit üzerindeki bariyerler kapandıktan sonra, trenin manevra yaptığı esnada ışıklı ve sesli sirenler çalmasına rağmen geçen hafif ticari araç, objektiflerimize böyle yansırken, bir başka karede ise yine bir başka ticari aracın bariyerler açılmadan trenle burun buruna hemzemin geçitten geçişi kameralarımıza an be an yansıdı. Ardından bir moto kuryenin de aynı tehlikeli hareketi yapması dikkatlerden kaçmazken, manevra boyunca araçların art arda gelen ihlallerine bir de siyah renkli VİP minibüs eklenince, ister istemez akıllara yaklaşık 10 gün önce Velimeşe Hemzemin geçitte 7 kişinin yaşamını yitirdiği feci kaza geldi.

 

OBJEKTİFLERİMİZE BÖYLE YANSIDI

 

Kadraja son anda giren benzer işçi servisi de bariyerler kapandığı anda geçmeye çalışırken, Çerkezköy İstasyon Mahallesi hemzemin geçitteki kapalı bariyerden geçme gayretinde olan sürücülerin sorumsuzlukları objektiflerimize böyle yansıdı. Bu sorumsuz davranışlar duyarlı vatandaşların tepkisini çekerken, bu görüntülerin yetkililerin dikkatini çekip çekmeyeceği, herhangi bir cezai işlemin uygulayıp uygulamayacağı ise kamuoyunca merak ediliyor.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10