Çerkezköy'ün perilerinin rakipleri belli oldu 

Kadınlar Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünün 2021-2022 sezonunda rakipleri belli oldu. 27 takımın katıldığı Kadınlar Basketbol Bölgesel Ligi?

16.09.2021 18:30:00 0
Çerkezköy

Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ve Türkiye Basketbol Federasyonu’nun (TBF) YouTube kanalından da canlı yayınlanan kura çekimine; TBF Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Şerbetçioğlu, TBF Genel Sekreteri Emin Balcı, TBF yetkilileri ve kulüp temsilcileri katıldı.


5 GRUP YER ALDI 


27 takımın katıldığı kura çekiminin ardından oluşan yeni sezon da A Grubu’nda Giresun Belediyespor, Başkent Kartalları, Elazığ Basketbol, Diba, Atlas Tigers, Toroslar Belediye, B Grubu’nda Çağdaş Kolejliler, Yeni Sincan, İstiklal Yolu, Altınel, Düzce Atletik, C grubu’nda İzmir Büyükşehir Belediyespor, Muğla Karya, Turgutlu Belediyespor, İSKUDER Tekelspor, D grubunda Burhaniye Belediyespor, Bursa Ayyıldız, Kalamış Kalkedon, Bandırma Basket, İstanbul Perileri yer alıyor. 


ÇERKEZKÖY’ÜN PERİLERİ E GRUBU’NDA YER ALDI 


Geçtiğimiz yıl büyük bir başarı yakalayarak Ankara’da gerçekleştirilen Kadınlar Bölgesel Bayanlar final grubunda yer alan temsilcimiz Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bu sezon E grubunda mücadele edecek. Temsilcimiz Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünün rakipleri ise İstanbul Üniversitesi, Kırklareli Gençlikspor, Emlak Konut Gelişim,İBF ve Edirne DSİ oldu. 


ZORLU KARŞILAŞMALARA ÇIKACAK 


Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ilk karşılaşmasında deplasmanda Kırklareli Gençlikspor’a konuk olacak. İkinci hafta evinde Emlak Konut Gelişim’i konuk edecek olan Çerkezköy’ün perileri üçüncü hafta ise deplasmanda İstanbul Üniversitesine konuk olacak. Bir sonraki hafta evinde Edirne DSİ ile karşı karşıya gelecek Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ilk devrenin son karşılaşmasında ise İBF ile karşı karşıya gelecek. Gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar direk Play-Off’a katılacak. En iyi iki 3’üncü takım da Play-Off oynayacak. Böylelikle toplam 12 takım Play-Off’ta mücadele edecek.


Haber/Faik Onur KAYA 
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10