Muhtarla karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Ergene ilçesinde bulunan mahalle muhtarları ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında karşılıklı bilgi alış verişinde bulundu.

Ergene 17.09.2021 18:40:00 0
Muhtarla karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in de katıldığı toplantıda Tekirdağ bölgesinde ki muhtarlıkların sorumluluğunda olan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hasan Bayram mahallelere yapılacak yatırım projelerini anlatırken ayrıca muhtarların sorunlarını da dinledi.
Ergene ilçesinde ki mahalle muhtarları ile yapılan toplantıda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bölüm müdürleri ile Ergene Belediyesi bölüm müdürleri de yer aldı. 


ÇÖZÜME KAVUŞTURACAĞIZ 


Mahalle muhtarlarının dilek ve şikâyetlerini tek tek dinleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hasan Bayram kendisine iletilen sorunların en kısa sürede çözüme kavuşacağını belirterek, Ergene ilçesinde ki muhtarlara Tekirdağ Büyükşehir Beledisinin Ergene’de ki mahallelere yapacağı 2022 yılı yatırım projelerinden söz etti. Mahalle muhtarlarının hizmet halkasında önemli bir yere sahip olduğunu dile getiren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, göreve geldikleri günden bu yana Ergene’de sayısız eserlerin altına imza attıklarını belirterek, “Bugün burada Ergene ilçemizde ki muhtarlarımız ile bir araya gelerek karşılıklı fikir alış verişinde bulunduk. Muhtarlarımızın mahallelerinde ki sorunlarını Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yetkililerimiz ile hep birlikte dinledik ve en kısa sürede çözüme kavuşacaklarını belirttik. Mahallelerimize ve vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için çalışmalarımızı aksatmadan sürdürüyoruz” dedi.


Haber/Yunus BÜYÜKKABAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10