HK Bistro Cafe Çerkezköy'de açıldı

İşletmeciliğini Hasan Koç'un yaptığı HK Bistro Cafe Namık Kemal Bulvarı'nda hizmete açıldı. İşletmenin açılışında konuşan Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Ned

Çerkezköy 17.09.2021 19:09:00 0
HK Bistro Cafe Çerkezköy

Cuma günü saat 16.00’da gerçekleştirilen açılışa Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, Alperen Ocakları Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Coşkun, AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Akın Yılmaz, belediye meclis üyeleri,  iş adamları, esnaf ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

HAYIRLI OLSUN

 

İşletmenin açılışında konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, “ Hasan Koç uzun yıllardır Çerkezköy’de gerek spor konusunda gerekse eğlence sektöründe hizmet etmektedir. Bu işin altından başarılı bir şekilde kalkacağına inancımız tamdır. Bizlerde elimizden geldiğinde destek olacağız. İşletmenin Tekirdağ’a, Çerkezköy’e ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından davetlilere işletme tarafından ikramda bulunuldu.HK Bistro günün konseptine uygun mekanı ile dikkatleri çekerken menü çeşitlerinin zenginliği ise dikkatlerden kaçmadı. HK Bistro işletmecisi Hasan Koç, “ Bu mutlu günümüzde bizleri onurlandıran tüm eş, dost, akraba ve arkadaşlarımızın yanı sıra, protokol üyelerimize de teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10