Kaymakam Duru'ya hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor

20.08.2021 tarihli ve 2021/31574 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile geçtiğimiz gün ilçedeki görevine başlayan Kaymakam Murat Duru'ya hoş geldin ziyaretleri sürüyor. Vize Belediye Başkanı

Çerkezköy 17.09.2021 19:12:00 0
Kaymakam Duru

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru’nun 2012-2014 yılları arasında görev yaptığı Kırklareli -Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, yeni göreve başlayan Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kaymakam Murat Duru yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp nezdinde tüm Vizeli hemşerilerine sevgi ve selamlarını iletti.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş ve belediye meclis üyeleri de Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kaymakam Murat Duru nazik ziyaretinden dolayı Çerkezköy, AK Parti İlçe Başkanı Kamil Çetintaş ve Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri teşekkürlerini iletti. 26.Dönem Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Çerkezköy Kızılay Şube Başkanı Hasan  Karaca da yeni atanan Kaymakam Murat Duru’yu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Kaymakam Murat Duru nazik ziyaretinden dolayı 26.Dönem Tekirdağ Milletvekili Sayın Ayşe Doğan, Çerkezköy Kızılay Şube Başkanı  Hüseyin Karaca‘ya teşekkürlerini iletti.

 

REFAH DÜZEYİNİ ARTIRMAYI AMAÇLIYORUM

 

Ziyaretlerden dolayı teşekkür eden Kaymakam Duru, “ Çerkezköy’de görev sürecimin her anında yaptığımız hayırlı hizmetlerle Çerkezköy’ün güzel insanları hemşerilerimizin hayır dualarını alarak yaşam kalitesi ve refah düzeyini artırmayı amaçlıyorum. Vatandaş odaklı hizmet anlayışı gereği, kamu hizmetlerinin etkin, adil ve tarafsız bir şekilde vatandaşlarımıza en kolay ve hızlı bir şekilde sunulması çabası içerisinde olacağım” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10