Ergene Velimeşespor Bodrum'dan puansız döndü 

TFF 2.Lig Kırmızı grupta mücadele eden Ergene Velimeşespor üçüncü hafta karşılaşmasında güçlü rakibi Bodrumspor'a konuk oldu. Maç boyunca rakibi karşısında varlık gösteremeyen Ergene

20.09.2021 19:16:00 0
Ergene Velimeşespor Bodrum

Bodrum İlçe Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Veli Karaya yönetirken, yardımcılıklarını ise Tolga Atasoy ve Melih Kurtuluş yaptı. Bodrumspor karşılaşmaya Ali, Süleyman Özdamar, Onur, Samet, Oğuzhan, Celal, Yekta, Üzeyir, Bahadır, Burhan, Halil İbrahim ilk onbiri ile çıkarken, konuk ekip Ergene Velimeşespor Sabri, Emre, Fatih Dilek, Gökay, Oğuzhan, Furkan, Fatih Cerlek, Savaş, Eser, İsmail ve Zeki kadrosu ile çıktı.


İLK DEVREYİ MAĞLUP KAPATTI 


Maça hızlı başlayan ev sahibi ekip Bodrumspor ilk dakikalardan itibaren rakip kalede golü aradı. 12. dakikada gelişen Bodrumspor atağında Halil İbrahim'in ceza sahası dışından vuruşunda top az farkla auta çıktı. Sağlı sollu ataklarla Ergene Velimeşespor savunmasına zor anlar yaşatan Bodrumspor arzuladığı gole ise tecrübeli oyuncusu ile ulaştı. 25’inci dakikada gelişen ev sahibi ekip atağında ceza sahası dışından topla buluşan Yekta Kurtuluş mükemmel bir vuruş gerçekleştirerek takımını öne geçirdi Gelen golle birlikte rahatlayan Bodrumspor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklenirken, Ergene Velimeşespor ise beraberlik için yüklendi. 43'te Bodrumspor'un kullandığı kornerde Burhan, kaleci Ahmet'le karşı karşıya kaldı, fırsatı değerlendiremedi ve ilk yarı ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. 


FARKLI MAĞLUP AYRILDI 


Karşılaşmanın ikinci devresinin ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçerken, ilerleyen bölümlerde ev sahibi ekip oyunda hakimiyeti tamamen eline aldı. 58'de gelişen Bodrumspor atağında ikinci yarıda oyuna giren Harun'un sağ kanattan ortasında defansa ve kaleciye çarpan top Samet'in önünde kaldı. Samet'in vuruşu skoru 2-0 yaptı. 66'da Süleyman'ın ceza sahasına girer girmez yaptığı vuruşta top az farkla auta çıktı. 77'de Celal'in yerine oyuna giren Omar, 1 dakika sonra kaleciyle karşı karşıya kaldı, vuruşu kaleciden döndü. Dönem topu tamamlayan Adem Metin takımının üçüncü golünü kaydetti. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada ev sahibi ekip Bodrumspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.  Ev sahibi Bodrumspor, 3'te 3 yaparak puanını 9'a çıkardı ve lider Sivas Belediyespor'un ardından zirve ortaklığını paylaştı.Ergene Velimeşespor ise üçüncü maçında ikinci mağlubiyetini alarak bir puanda kaldı. 


Haber/Yunus BÜYÜKKABAN 
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10