Kırklarelispor galibiyetle tanıştı 

TFF 2.Lig Beyaz grupta ilk iki haftayı puansız geçen Kırklarelispor evinde ligin iddialı ekiplerinden Eskişehirspor'u konuk etti. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir oyun ortaya koyan KÄ?

20.09.2021 19:24:00 0
Kırklarelispor galibiyetle tanıştı 

Kırklareli Atatürk Stadyumunda Pazar günü saat 16.00’da oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Kırklarelispor Mehmet Cinpir, Ferhat Görgülü, Muhammet Yeşil, Emre Keleşoğlu, Harun Özcan, Davut Babur, Serhat Mermer,Berat Genç, Çağrı Ortakaya, Canberk Ömer Özdemir, Emre Balkı kadrosu ile çıktı. Konuk ekip Eskişehirspor ise karşılaşmaya Cengiz Alp Köseer, Bartu Göçmen, Sezgin Coşkun, Cihangir Çağlıyan, Onur Bayramoğlu, Ömer Faruk Söyler, Berkay Tanır, Buğra Çağlıyan, Arda Okumuş, Onur Arı, Utku Kızılkaya ilk onbiri ile çıktı. 


İLK DEVREDEN ÜÇ GOL ÇIKTI 


Maça galibiyet parolası ile başlayan Kırklarelispor ilk dakikalardan itibaren rakip kalede gol için yüklendi. Karşılaşmanın 7’inci dakikasında gelişen ev sahibi ekip atağında topla buluşan Berat Ali Genç düzgün bir vuruş gerçekleştirerek Kırklarelispor’u karşılaşmada öne geçirdi. İlk dakikalarda gelen golle birlikte büyük moral bulan ev sahibi ekip karşısında konuk ekip Eskişehirspor ise beraberlik için yüklendi. Karşılaşmanın 37’inci dakikasında gelişen Eskişehirspor atağında Berkay Tanır ile beraberlik golünü buldu. Tekrar öne geçmeye çalışan Kırklarelispor 45’inci dakikada ikinci golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Mahmut Caner Alioğlu düzgün bir vuruş gerçekleştirerek skoru 2-1 yaptı. İlk devrenin kalan dakikalarında ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Kırklarelispor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. 


İLK GALİBİYETİNİ ALDI 


Karşılaşmanın ikinci devresi karşılıklı ataklarla devam ederken, ilerleyen bölümlere doğru sağlı sollu ataklar geliştiren konuk ekip beraberlik golünü aramaya çalıştı. Karşılaşmanın 79’uncu dakikasında gelişen Eskişehirspor atağında topla buluşan Onur Arı düzgün bir vuruş gerçekleştirerek skora bir kez daha dengeyi getirdi. Müthiş bir mücadelenin sergilendiği karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde Kırklarelispor ataklarını sıklaştırdı. 84’üncü dakikada ev sahibi ekip Kırklarelispor konuk ekibin savunmasının yaptığı hatayı iyi değerlendirerek karşılaşmada üçüncü kez öne geçti. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kırklarelispor’un 3-2’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. İlk iki maçını kaybeden Kırklarelispor elde ettiği galibiyet ile ligdeki ilk üç puanını alırken, Eskişehirspor ise dört puanda kaldı. 


Haber/Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10