Sarıkurt: Özgüveni yüksek çocuklar yetişecek

Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde özgüveni yüksek ve sanat eğitimli çocuklar yetiştirmek amacıyla Çorlu Belediyesi Çocuk Tiyatrosu Kursu açılacak. Sanatsal bec

Çorlu 23.09.2021 15:35:00 0
Sarıkurt: Özgüveni yüksek çocuklar yetişecek

Çocukların eğitimine ve kişisel gelişmelerine katkı sağlamak, sanatsal becerilerini güçlendirmek, özgüvenlerinin artması ve sahne rahatlığı kazanmaları için Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde Çorlu Belediyesi Çocuk Tiyatrosu Kursu kayıtları açılıyor. 7-15 yaş grubundaki çocukların katılabileceği ücretsiz tiyatro kurslarının kayıtları 27 Eylül- 4 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Çocuklarını ücretsiz kursa kayıt ettirmek isteyen vatandaşlar Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne 684 76 71 no’lu telefondan ulaşabilecek.

 

"ÇOCUKLARIMIZA TİYATROYU SEVDİRECEĞİZ"

 

Oyunculuk kursu çocukların yeteneklerinin ortaya çıkarılması adına çok önemli bir hizmet olduğunu kaydeden Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt , “Sanatsal anlamda çocuklarımızın içindeki cevherleri ortaya çıkarmak, yeteneklerini göstermelerini sağlayacak oyunları sergilemek ve en önemlisi de onlara tiyatroyu sevdirmek için tiyatro eğitimlerine başlıyoruz. Belediyemiz bünyesinde düzenlediğimiz oyunculuk kursu çocukların yeteneklerinin ortaya çıkarılması adına çok önemli bir hizmet. Özgüveni yüksek ve sanat eğitimi almış bireyler yetiştirmek istiyoruz. İlgi duyan tüm aile ve çocukların tiyatro kursumuza katılmasını bekliyoruz. Ücretsiz olan bu hizmetimiz hem aileler hem de çocuklarımız için bir fırsattır. Sevgili çocuklarımızı tiyatro kursumuza bekliyoruz.” dedi.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10