Çerkezköy TSO'dan Özbekistan'a iş gezisi

Önceki gün Özbekistan'da gerçekleştirilecek fuar için bu ülkeye giden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri iş gezisi kapsamında çeşitli ziyaretlerde bulundular. Taşkent BüyükelçiliÄ?

Çerkezköy 23.09.2021 15:42:00 0
Çerkezköy TSO

İş gezisi ziyaretine Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan, Meclis Başkan Yardımcısı Nuran Yeşil ve meclis üyeleri katıldı.

 

BÜYÜKELÇİLİĞİ ZİYARET ETTİLER

 

19 Eylül Pazar günü Çerkezköy TSO önünden hareket eden heyet ardından İstanbul’dan uçakla Taşkent’e hareket etti.  Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan ile oda meclisi iş gezisi kapsamında ilk gün Taşkent’te şehir turu yaptı. İkinci gün ise oda üyeleri iş gezisi kapsamında ilk olarak Taşkent Büyükelçiliğini ziyaret ederek büyükelçi Olgan Bekar ile görüştü. Akşam saatlerinde ise Ahıska Türkleri DATÜB Özbekistan temsilcisi Ömer Salman ile birlikte görüşen heyet karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Ziyaret anısına Ömer Salman, Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan’a kaftan hediye etti. 

 

CUMARTESİ ÇERKEZKÖY’E DÖNECEKLER

 

Heyet üçüncü gün ise UzBuild Tashkent 2021, BuildTech 2021 ve Aquatherm Tashkent 2021 fuarlarını ziyaret etti. Yerli ve yabancı yapı malzemeleri, teknolojileri ve özel ekipman üreticilerinin bir araya geldiği fuarlarda oda heyeti katılımcı stantlarını gezerek bilgi alışverişinde bulundu. Heyet 23 Eylül Perşembe günü ise hızlı tren ile Taşkent’ten Buhara’ya hareket ederek burada kültürel ziyaretler gerçekleştirdi. Ardından yine hızlı tren ile Buhara’dan Semerkant’a geçen heyet 24 Eylül Cuma günü firma ziyaretleri gerçekleştirecek. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri 25 Eylül Cumartesi günü ise uçakla sabah saatlerinde Çerkezköy’e dönecek.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10