O maganda polisin özel taktiği ile yakalandı

Çerkezköy'de geçtiğimiz gün bir kimliği belli olmayan şehir magandasının açtığı ateşte E.K. ve M.K çiftinin evinin çocuk odası camından giren kurşunun tetiğini çeken zanlı Çerke

Çerkezköy 24.09.2021 14:27:00 0
O maganda polisin özel taktiği ile yakalandı

Geçtiğimiz günlerde Sabah saatlerinde Narin Park 11.kattaki evinin çocuk odasına saplanan serseri kurşun sonrası şok olan ailenin şikayetinin ardından olayla ilgili Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı. Polis ekipleri olay yeri incelemelerinin ardından elde ettikleri ilk bilgi ve bulgularla geliştirdikleri özel bir yöntem sonucu merminin çıkış noktasını bularak zanlı G.B’ye ve olayda kullanılan silaha kısa sürede ulaştı.

 

SERBEST BIRAKILDI

 

Emniyetteki ifadelerinin ardından Çerkezköy Adliyesine sevk edilen zanlı savcılık sorgusunun ardından ölüme sebebiyet suçundan mahkemeye sevk edilen zanlı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Alkollü olduğu iddia edilen ve silahı ruhsatsız olan zanlı G.B, sabah can sıkıntısından havaya ateş ettiğini, kimsenin evini hedef alıp nişan almadığını, aileyi tanımadığını, aile ile bir husumetinin olmadığını kaydettiği öğrenildi. Çerkezköy polisinin sıkı takibi sonrası kısa sürede çözülen olay hem mağdur aileye hem site sakinlerine hem de Çerkezköy’e nefes aldırdı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10