Yurdakul: İstihdam ve irtibat noktası işçi ile işvereni buluşturacak

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara Kent Konseyi bünyesinde oluşturulan Malkara Kent Konseyi İstihdam irtibat noktasını ziyaret etti. Belediye Başkanı Yurdakul, "Malkara Organize Sanayi Bölgesindeki iş

Malkara 25.09.2021 17:22:00 0
Yurdakul: İstihdam ve irtibat noktası işçi ile işvereni buluşturacak

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, alkara Organize Sanayi Bölgesindeki işçi talebini karşılamak amacıyla Malkara Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü ve Malkara Kent Konseyi işbirliğinde, Malkara Belediyesi’nin destekleriyle iş arayan vatandaşlar ile çalışacak eleman arayan fabrikalar arasında köprü olmak amacıyla Malkara Belediyesi Binasında oluşturulan Malkara Kent Konseyi İstihdam İrtibat Noktası ziyaret etti.

 

İŞSİZLİĞİ AZALTMAK İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRECEK

 

Gerçekleştirilen ziyarette; Belediye Başkan Yardımcısı Ersin Kaçar, Malkara Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mustafa Kartal ve Malkara Kent Konseyi Başkanı Hasan Akçay yer aldı. Ziyarette Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara Kent Konseyi İstihdam İrtibat Noktasının çalışmaları hakkında Malkara Kent Konseyi Başkanı Hasan Akçay’dan bilgiler alıp, çalışmalarında başarılar diledi. Yurdakul; “Malkara Organize Sanayi Bölgesindeki işçi talebini karşılamak amacıyla Malkara Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü ve Malkara Kent Konseyi işbirliğinde belediyemizin destekleriyle iş arayan vatandaşlar ile çalışacak eleman arayan fabrikalar arasında köprü olmak amacıyla belediye binamızda Malkara Kent Konseyi İstihdam İrtibat Noktası oluşturduk. Malkara Kent Konseyi İstihdam İrtibat Noktası Malkara’da işsizliği azaltmak için çalışmalarını sürdürecek. Malkara Kent Konseyi İstihdam İrtibat Noktası, işçi arayan firmalardan gelen talebe göre yönlendirme yapacak ve işçi ile işvereni buluşturacak. Çalışmak isteyen hemşehrilerimize yardımcı olarak iş bulmalarına katkı sunacak. Malkara’da işsizliği azaltmak bizler için çok önemli. Vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağız.” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

Malkara Kent Konseyi Başkanı Hasan Akçay ve Malkara Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mustafa Kartal, Malkara Organize Sanayi Bölgesindeki işçi talebini karşılamak amacıyla oluşturulan Malkara Kent Konseyi İstihdam İrtibat Noktasına verdiği desteklerden dolayı Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Belediye Başkan Yardımcısı Ersin Kaçar’a teşekkür ettiler.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10