Edirnespor deplasmanda üstünlüğünü koruyamadı

TFF 3. Lig dördüncü hafta maçında deplasmanda Büyükçekmece Tepecikspor ile karşılaşan Edirnespor, 2-0 öne geçtiği maçta galibiyeti koruyamayarak sahadan 2-2 berabere ayrıldı.

27.09.2021 18:18:00 0
Edirnespor deplasmanda üstünlüğünü koruyamadı

TFF 3. Lig 3. grupta mücadele eden Edirnespor, Tepecik Şenol Güneş Stadı'nda Büyükçekmece Tepecikspor ile karşılaştı. Karşılaşmayı hakem Halil Erdoğan yönetirken; yardımcılıklarını Rıdvan Çevik, Rüştü Muhammed Orcan ve Ali Emir Yolcu yaptı. Edirnespor karşılaşmaya Ramazan Evren Üstündağ, İsmail Karakaş, Gencay Erten, Sertaç Gökaltın, Gökay Eser, Barış Dillioğlu, Semih Ceylan, Fırat Sezer, Cihad Ateş, Furkan Sakı, Önder Akdağ kadrosu ile çıkarken,  Büyükçekmece Tepecikspor AŞ: Taylan Arman, Ahmet Demir, Furkan Kopuz, Orhan Evci, Ramazan Özcan, Mert Yavuz, Berkant Taşkıran, İsmail Baran Karakoç, Erçağ Evirgen, Berkay Ceylan, Muhammet Yılmaz ilk onbiri ile çıktı.

 

ÜSTÜNLÜĞÜNÜ KORUYAMADI


Maça iyi başlayan Edirnespor ilk dakikalardan itibaren rakip kalede gol ve goller aradı. Sağlı sollu ataklarını sürdüren konuk ekip Edirnespor ilk devrenin son dakikalarında Sertaç Gökaltın ile golü bularak ilk devreyi önde kapattı. Karşılaşmanın ikinci devresinde de üstünlüğünü sürdüren Edirnespor 50’inci dakikada Gökay Eser ile farkı ikiye çıkardı. Oyundan kopmayan Büyükçekmece Tepecikspor 52’inci dakikada Muhammet Yılmaz ile farkı bire indirdi. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmanın 577inci dakikasında ev sahibi ekip penaltı kazandı. Topun başına geçen Erçağ Evirgen skora dengeyi getirdi.  90 dakikası 2-2'lik beraberlikle sonuçlanan maçta Edirnespor'dan İsmail Karakaş da kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. Edirnespor dördüncü hafta maçlarının ardından, 3. Grup'ta 4'üncü sıradan 7'inci sıraya geriledi. 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10