1.Amatör Küme 4 gruptan oluşacak

10 Ekim tarihinde başlaması planlanan Tekirdağ 1.Amatör Küme'de çekilen kuranın ardından gruplar belli oldu. Temsilcilerimizden Kızılpınar Uzayspor ve Samsunlular Yaşar Doğu Spor Kulübü C grubunda yer al

29.09.2021 13:17:00 0
1.Amatör Küme 4 gruptan oluşacak

Geçen yıl pandemi nedeniyle oynanamayan Tekirdağ 1.Amatör Küme 32 takımın katılımı ile 10 Ekim tarihinde başlayacak.

 

İKİ TEMSİLCİMİZ C GRUBU’NDA YER ALDI

 

Önceki gün çekilen kura sonunda 32 takım 4’erli gruplara ayrıldı. Temsilcilerimizden Kızılpınar Uzayspor ve Samsunlular Yaşar Doğu Spor Kulübü C Grubu’nda yer alırken rakipleri ise Çorluspor, Çorlu Doğanspor, Ahimehmet Gençlikspor,Vakıflar Güvenspor, Karaağaçspor ve Ergene Kırkgöz Gençlik Spor Kulübü oldu.

 

ÇERKEZGÜCÜ D GRUBU’NDA

 

Bir diğer temsilcimiz Çerkezgücüspor ise D grubunda yer aldı. Temsilcimiz Çerkezgücüspor’un rakipleri ise Çorlu Belediye Futbol Kulübü,Çorlu Rumelispor, Sağlıkspor, Ergene Gençlerbirliğispor, Ergene Pınarspor, Ergene Belediyespor, Çukuryurtspor oldu.

 

TOPLAM 32 TAKIM BULUNUYOR

 

A grubunda Kazanderespor,Tekirdağ İdman Yurduspor, Tekirdağ Adaletspor, Tekirdağ Kartalspor, Şalgamlı Gençlikspor, Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor Kulübü, Karacakılavuzspor, Kozyörükspor, B grubunda ise Büyük Çınarlıspor, Kumbağspor, Akçeşmespor, Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor, Bıyıkalispor Kulübü, Çerkezmüsellim Spor Kulübü, Muratlı 1935 Spor Kulübü, Esenspor yer alıyor.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10