Edirnespor kupada üç golle turladı

Edirnespor, Ziraat Türkiye Kupası 2'nci tur müsabakaları kapsamında kendi sahasında karşılaştığı Çatalcaspor'u 3-0 yenerek adını 3'üncü tura yazdırdı. Edirnespor'a galibiyeti getiren goller 27. dak

29.09.2021 13:20:00 0
Edirnespor kupada üç golle turladı

TFF 3.ligde kendi evinde galibiyeti ve golü bulunmayan Edirnespor, Ziraat Türkiye Kupası ilk maçında kendi sahasında ağırladığı Çatalcaspor'a 3 gol birden attı.

 

EDİRNE’DE OYNANDI

 

Edirne 25 Kasım Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Tolga Tugay İnan yönetirken, yardımcılıklarını ise

Mücahit Şentürk, Melih Tan ve Engin Uğur yaptı. Ev sahibi ekip Edirnespor karşılaşmaya Ramazan Evren Üstündağ, İsmail Karakaş, Gencay Erten, Sertaç Gökaltın, Uğur Erk, Hakan Akman, Mehmet Mert Özkaptan, Gökay Eser, Güney Gençel, Furkan Sakı, Engin Berk Nebioğlu kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Çatalca Belediyespor ise karşılaşmaya Gökhan Yenigün, Kaan Akyıldız, Hüseyin Rüzgar, Necati Yakuplar, Berkay Sezer, Hünkar Cem Şahin, İsmet Yazgan, Mehmet Fatih Dündar, Ertuğrul Usta, Mehmet Avcı, Yusuf Atasoy kadrosu ile çıktı.

 

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

 

Edirne 25 Kasım Stadı'nda oynanan maça, etkili başlayan Çatalcaspor ataklardan yararlanamazken, Edirnespor bulduğu kontra ataklarla rakip kalede tehlike yarattı. Sarı-kırmızılılar aradığı golü maçın 27'nci dakikasında Hakan Akman'la buldu. Sağ kanattan gelişen Edirnespor atağında ceza sahası içinde kaleciden önce topla buluşan Hakan Akman düzgün kafa vuruşu ile Edirnespor’u karşılaşmada öne geçirdi. Gelen golle birlikte rahatlayan ev sahibi ekip kalan dakikalarda ikinci gol için yüklense de istediğini elde edemedi. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Edirnespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

ÜÇÜNCÜ TURA YÜKSELDİ

 

Karşılaşmanın ikinci devresine hızlı başlayan Edirnespor 47’inci dakikada farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan gelişen Edirnespor atağında ceza sahası içinde topa ters vuruş gerçekleştiren Ege Atlam'ın kendi kalesine attığı golle fark ikiye çıktı. İkinci golle birlikte rahatlayan Edirnespor kalan dakikalarda farkı artırmaya çalıştı. Konuk ekip Çatalca Belediyespor ise geliştirdiği ataklarda ev sahibi ekip savunmasını geçemedi. Karşılaşmanın 81’inci dakikasında oyuna sonradan dahil olan Atakan Serin şık bir vuruş ile farkı üçe çıkardı. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Edirnespor’un üç gollü üstünlüğü ile sonuçlandı. Edirnespor bu sonuçla adını üçüncü tura yazdıran ekip oldu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10