Başkan Çetin dere menfez çalışmalarını inceledi

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Atatürk Mahallesi Eflatun Sokak'ta tamamlanan dere menfez çalışmalarını yerinde inceledi. Çetin, "KapaklımÄ

Kapaklı 29.09.2021 13:26:00 0
Başkan Çetin dere menfez çalışmalarını inceledi

Kapaklı Belediyesi tarafından dere ıslah çalışmaları kapsamında Atatürk Mahallesi Eflatun Sokak üzerinden geçen ve Harbiye Caddesi’ne kadar uzanan derede başlatılan dere menfez çalışmaları tamamlandı. Çalışmaları yerinde inceleyen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, 350 metre uzunluğundaki alanın 3*2 boyutundaki menfezlerle kapatılarak yeni yaşam alanlarına dönüşeceğini ifade etti.

 

“YENİ YAŞAM ALANLARINA DÖNÜŞECEK”

 

Çalışmaları yerinde inceleyen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından Atatürk Mahallesi Eflatun Sokak üzerinden geçen ve Harbiye Caddesi'ne kadar uzanan derede başlatılan alan 3*2 boyutlarındaki menfezlerle kapatılarak, ıslah edildi. Mevcut alan imarlı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanında. Büyükşehir’in burada ıslah çalışması yapmamasından dolayı yine biz Kapaklı Belediyesi olarak ıslah çalışmalarını yaptık. Kapaklımızın birçok deresinin ıslah çalışmasını yapıp yaşam kalitesini iyileştirerek, bu alanları yeşil alana çevirip yaşam alanları, oturma grupları, yürüyüş ve bisiklet yolları ile Kapaklımıza değer katmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10